Sayfalar

2 Temmuz 2009 Perşembe

Kelly Dwyer Dallama mı?

Kelly Dwyer Yahoo Sports'un NBA yazarlarından, daha önce SI'da yazıyordu. Kendisi sivri yorumlarıyla tanınan bir arkadaşımız. Herkesin a dediğine b demesiyle de bilinir. Ama şu iki gündür yazdığı yazılarla tam anlamıyla "yuh artık, dallama mısın be!?!" dedirtti insana. Arkadaş bu nasıl üslup, bu nasıl bakış açısı, bu ne perhiz bu ne domuz pastırması be arkadaşım!

Dünkü yazısında Hidayet üzerinden Portland'a giydirirken, Hidayet'i de "Şimdilik şunu bunu yapıyor da 2 sene sonra ne .okum işe yarar, üstelik takımın ahengini bozacak, yaşı gelmiş 30'a, böyle yaşlı adama yatırım mı yapılır?" diyerek yerden yere vurdu. Hem de daha 6 gün önce 32 yaşındaki Carter'ın Orlando'ya takasını övmüşken!

Bugünkü yazısında da Jason Kidd'e takmış diyor ki özetle Takımlar Neden Jason Kidd'i istiyor? başlıklı yazısında "Jason Kidd olsa ne yazar, herif gelmiş 37 yaşına, Brevin Knight da onula aynı istatistiği yapıyor, niye onu kimse istemiyor da, bir zamanlar iyi bir oyuncu olan, ama şu sıralar kıçındaki kıllar kadayıf olmuş Kidd bu kadar kapışılıyor?".

E yuh be Kelly, çüş be Dwyer. Ya arkadaş sen basketboldan ne anlıyorsun, ne bekliyorsun insanlardan anlamadım. Daha 1 hafta önce Shaq takasında sen demedin mi "Shaq takası bence işe yarayacak, Shaq iyi bir ekleme oldu." Arkadaşım Shaq 18 yaşında mı 28 yaşında mı. Ya bu Shaq 38 yaşında değil mi, biz mi yanlış biliyoruz?

Dwyer'ın yazılarına gelen yorumlardan biri yaklaşık şöyleydi ve ben de atıyorum imza mı altına:

"Dwyer'ın son yazılarını dikkatle okursanız hedefini anlarsınız. Dwyer çok iyi biliyor ki Yahoo'da takım Genel Menajerlerine yeterince sallayabilirseniz mutlaka birinin yerine geçersiniz. Tecrübe edilmiştir Kerr ile."

Sonuç olarak kendi yorumum bu Dwyer efendinin dallama olup olmadığını araştırmamız gerektiği yönünde. Bir gün öyle, bir gün böyle yazarak saygı değil nefret kazanılır. 30 yaşındaki adama yaşlı diyip 38 yaşındaki adamı iyi transfer diye anlatmak, gittiği takımdaki oyun kuruculara oyunu öğretecek, tecrübesini aktarıp onları daha iyi bir seviyeye çekecek adamı beğenmemek kaliteni dünya aleme göstermiştir Dwyer, kutluyorum.

1 yorum:

Emrah dedi ki...

http://blog.oregonlive.com/behindblazersbeat/2009/07/turkoglu_tries_on_portland_for.html

Hidayet dün portland'daymış takımı ve şehri görmek için,havaalanındaki pankart jestleride onu ne kadar istediklerini sanırım gösteriyor.Fakat yorumlarda genel olarak taraftarlar,cenky hocamında daha önce bahsettiği gibi 2ye bölünmüş gibi... merakla bekliyoruz