Sayfalar

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Hidayet Portland'da Gibi!

Lon Babby 1-2 saat önce yaptığı açıklamada Blazers koçu Nae McMillan'ın Hidayet'le görüşmek üzere bu akşam Orlando'ya uçacağını söyledi. McMillan, Hidayet ve Babby akşam yemeğinde buluşup Hidayet'in Portland'a transferini tartışacaklar. Bu bir anlamda ikna yemeği. İsmi açıklanmayan bir kaynak Portland'ın 5 sene ve 50 milyonluk bir kontratla geldiğini belirtmiş. Bu tip olaylar genelde menajer tarafından piyasayı kızdırmak için sızdırılır yakın dostları üzerinden. Hidayet'i almak isteyecek takımların bu fiyatı aşması ve Hidayet'e başarı vaad etmesi gerekiyor.

Bu gece yemekte Orlando'da McMillan'la bir araya geldikten sonra yarın Hidayet de iadeyi ziyarette bulunup Portland'da Blazers tesislerini gezip, imza atması durumunda nerede çalışıp yaşayacağını görecekmiş. Kısacası Magic Hidayet'e Portland'ın verdiğine eşdeğer bir kontrat vermezse, ki bu ziyadesiyle zor gözüküyor, Hidayet Portland oyuncusu oldu diyebiliriz. Bu noktadan sonra ne Heat, ne Sacramento ne de Toronto Hidayet'i kolay kolay ikna edemez. Sanırım 8 Temmuz gecesi saat 00:01'de imzalar atılır ve Hidayet yeni forması ile poz verir, sabahında da taraftarına tanıtılır. Bundan sonra forma numarasını ve Blazers takımındaki rolünü tartışırız Hidayet'in. Hayırlı olsun diyelim şimdiden.

3 yorum:

Kaan Mert dedi ki...

Toronto'da 5 yıl 60 md önermiş..
Bu iş uzamasında bakalım. Hedo paraya mı gider adam gibi takıma mı ?

Adsız dedi ki...

Portland 5 yıl 50 milyon teklif etti de şimdi realgm'de okuduğuma göre toronto 5 yıl 60 milyonluk bir teklifle gelmiş Hidayet'e. Ben de gece gece deliricem bu haberlere imzayı atsa da kurtulsak.

Popescu41 dedi ki...

Hidayet'e 5 yil 60 milyon dolar veriliyorsa daha ne istiyor:D Daha dune kadar golgesinde kaldigi mehmet okur bile yillik 9'la sozlesme uzatirken. elbette gectigimiz final serisi parayla olculemez gurur verdi ama, 60 milyon dolar da boru degil, tek basina cimboma stad bile yapilir o paraya:D