Sayfalar

23 Aralık 2011 Cuma

Mehmet Okur New Jersey'e Takas Oldu!!!

Sanırım bu işte Deron Williams'ın parmağı var. Nets'in yıldızı Brook Lopez Mart başına kadar sakatlığı yüzünden forma giyemeyecek, bu durumda da Mehmet Nets'in bu sezonun önemli kısmında ilk beş pivotu olarak sahada olacak. D-Will ve Memo tekrar birleşti, Memo sezon sonu bitecek kontratı sonrası belki de kariyerini NBA'de sürdürebileceği bir takım da bulmuş oldu. Mehmet'in kontratı Haziran'da sona eriyor ve 10.8 milyon değerinde.

19 Aralık 2011 Pazartesi

SAKARYA TATANKALARI 16 - 6 ANADOLU ÜNİ SK

Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü Korumalı Futbol Şubesi (Sakarya Tatankaları) 3 sezondur Korumalı Futbol Türkiye Profesyonel 2. Liginde Mücadele etmekte. 2009-2010 sezonunda ligde 2. olup baraj maçında 1.Lige çıkma şansını kaybeden ekibimiz geçen sezonu 3. olarak bitirdi. Bu sezonsa 9 takımın bulunduğu 2. Lig'de B grubunda Koç Üni SK, İstek Vakfı SK, Anadolu Üni. SK ve Selimiye SK ile mücadele etmekte. Grubunda 1. olması durumunda ekibimiz 1. Ligde düşme potasında olan takımlarla baraj maçı oynayıp 1. Lige yükselme şansını yakalayacak. İlk maç 4 Aralık Pazar günü deplasmanda Koç Üni SK ileydi. Bu maçı 14-8 kazanan takımımız 2. maçında Söğütlü Akarca sahasında Anadolu Üniversitesi SK ile karşılaştı.

İlk çeyrek yoğun yağış altında oynandı ve SAÜ SK üstünlüğünde geçildi. Takımımız 2 kez gol çizgsine çok yaklaşmasına karşın skoru bulamadı.

İkinci çeyrekte yine baskılı bir oyun sergileyen takımımız Anaolu Üniversitesi'ni kendi gol çizgine sıkıştırmışken, rakip oyun kurucunun sahalarda çok ender görülen 85 yardlık koşusuna engel olamadı ve 6-0 geriye düştü. Ekstra denemesinde iyi bir savunma örneği verildi ve skor değişmedi. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

Maçın ikinci yarısına mutlak galibiyet düşüncesiyle başlayan ekibimiz üçüncü çeyrekte oyun kurucusu Kıvanç'ın muhteşem oyunuyla hakimiyeti tekrar eline alıp ardı ardına 2 gol buldu. İlk golde Yunus ikinci golde ise Sercan Kıvanç'ın asistlerini çok iyi değerlendirdiler. Her iki golün ekstrasında da Gökhan, Kıvanç'ın kurduğu oyunları skora çevirince bir anda maç 16-6'ya geldi. Üçüncü çeyrek bu şekilde sonuçlandı.

Son çeyrek daha ziyade bir taktik savaşı şeklinde geçti. Oyunu Anadolu Üniversitesi sahasına yıkan oyuncularımız skorun değişmesine izin vermeyince 16-6'lık sonuçla Sakarya Üniversitesi Tatankaları 2. maçında 2. galibiyetini elde etmiş oldu.

Takım Sorumlusu olarak söyleyeceklerim ise şöyle:

Sakarya'da pek kimse bizim neler yapmakta olduğumuzun farkında değil ancak yolun en zorlu kısmını geçtiğimiz 1. Lig yolculuğumuz sekteye uğramadan devam ediyor. Bu süreçte Kızılay Serdivan Şube Başkanı Sayın Fatih Mehmet Temel'e Üniversitemiz dışında bize ilgi ve destek gösteren tek kişi olması nedeniyle şükranlarımızı sunuyor ve bu galibiyeti ona armağan ediyoruz. Amacımız Sakarya Üniversitesi'nin adını ilk kez bir Profesyonel Takım sporunda en üst lige yazdırmak.

Bundan sonraki maçımız ise 25 Mart 2012 tarihinde İstek Vakfı SK ile deplasmanda oynanacak.