Sayfalar

30 Haziran 2009 Salı

Habere gel!

Bu sefer de muhteşem bir haber Milliyet'ten geldi. Volkan yıllık ücretinin arttırılması konusunda diretiyor. Haklı da. Kariyer olarak bunu hakettiğini söyleyebiliriz. Deivid ne yapıyor ki ondan daha yüksek ücret alıyor? Veya Edu? Volkan ise son Avrupa Şampiyonası'nı üçüncü bitiren takımın kalecisi! Yanılmıyorsam da Hırvatistan maçında penaltı tutmamış mıydı bu adam? Londra'daki Arsenal maçında kalesini gole kapayıp, son hazırlık maçımız olan Fransa karşısında da nefis bir oyun sergilemişti. Ama yönetim Volkan'ın karakterine, maç içindeki agresifliğini baz alarak ücretinde arttırıma gitmiyorsa yine haklılar. Takımını bu kadar çok yakan bir kaleci var mı başka? Zaten Daum da istemiyor Volkan'ı. Onu görünce korku tüneline giriyor Daum!

Neyse Milliyet kaynaklı, sporx'te yayınlanan haber şöyle bitiyor...

"...Volkan’ın Mikanos’ta tek başına tatil yaptığı, denize girip güneşlendiği öğrenildi." Ya bir insan adada başka ne yapabilir ki? Bunu öğrenince eline ne geçer ki insanın. Volkan'ın denize girip güneşlendiği beni neden ilgilendirsin ki spor sayfasında...

sevgiler volkanbk3

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Volkan olay yeri eğer Mikanos ise özellikle belirtme ihtiyacı duyulmuş olabilir :)"Oğlumuz uslu uslu oturuyor kimseyle ilgilenmiyor denizine giriyor o kadar yani aklınıza başka şey gelmesin zaten tatile değil transfer görüşmesine geldi Mikanos'a. Yani iş icabı. Gelmişken biraz da tatil yapayım dedi"

volkanbk3 dedi ki...

iyi de abi yine de banane. Bu haberin ayrıntısı olacak bir şey değil ki bu...

Adsız dedi ki...

Tabiki kesinlikle haklısın.İnsanın canını çektirmekten başka bir şeye yaramayan bir haber bu.

İlker Yılmaz dedi ki...

ilk önce bir düzeltme yapayım izninle. avrupa şampiyonasında çek cumhuriyeti maçında kollere kafa atıp ceza almıştı volkan. o nedenle hırvatistan maçındaki penaltıları rüştü kurtardı.

habere gelince türkiye'de en yüksek senelik ücreti fenerbaçe veriyor. volkan avrupa'da da man.city türevi bir kulübe gitmediği sürece fenerbahçe'nin verdiği paradan daha fazlasını zaten alamaz. yalnız şuna katılırım fenerbahçe içindeki maaş dengeleri biraz bozuk. o yüzden böyle sorunlar çıkıyor. şunu da ekleyelim volkan rüştü gittiği sene boş sözleşmeye imza atmıştı. yönetim kendi belirlemişti yani maaşını.

volkanbk3 dedi ki...

hırvatistan konusunda yanılmışım. Bizde zaten boş mukaveleye imza atıldığı sürece böyle çok sorun olur.