Sayfalar

27 Şubat 2010 Cumartesi

Adam Değilsin John!

Bridge kendinden bekleneni yaptı ve bugünkü City - Chelsea maçının başlangıç seremonisinde Terry'nin elini sıkmadı. Verdiği mesaj bence başlıkta ve Terry'nin yüzü de durumunun rezilliğini apaçık anlatıyor. Değer miydi be John! Bu arada City Chelsea'ye Bridge'in şerefine 4 çaktı :) Skor 4-2 City galibiyeti.

Power Bitti Yaşasın Virgin Radio!

Çok büyük iş yaptılar. Daha önce açıkçası adını bile duymadığım bir radyo istasyonuydu Virgin. Ama yaptıkları şu iki önemli transferle hem Power FM'in belini kırdılar hem de yabancı müzik yayını yapan radyolar arasında bir anda öne fırladılar. Geveze ve Bay J alışılmış saatlerinde yani 06:30-10:00 ve 18:20 saatleri arasında en azından benim neşem olmaya devam edecekler. Bay J "Şu ortamda Power FM'in verdiğini verecek zor çıkar, buradan ayrılmam zor" türünde çok laf söylemişti programında, demek ki çok ciddi paralar aldılar. Helal olsun, fazlasıyla neşelendiriyorlar insanı sesleriyle. Sırf onlar değil, aşağıdaki resimde diğer transferleri de bir inceleyin, radyolar arası transfer şampiyonu olmuşlar adeta. Virgin Radio Doğuş Grubu'nun bir medya kuruluşu tıpkı NTV ve kanalları gibi. NTV'nin milli maçları almasının ardından böylesi önemli bir atılımın daha gelmesi pazar paylarını arttırmak için Doğuş Medya yöneticilerinin çaba içinde olduğunun göstergesi. Dilerdim ki Geveze'nin ekibi de Virgin'e geçsin ama sanıyorum onlar daha komedi ağırlıklı bir içerikle devam edecekler Power FM'de, onlara da başarılar dileyelim
 Zaman zaman sabahları Power FM'i yoklayacak olsak da artık asıl radyomuz Virgin'dir (hem yeni medeni halime de uygun, he he).

26 Şubat 2010 Cuma

Welcome Back to Big Momma's House

Herkes annesinin evine döndü sonunda.
Başı önde, pişman, elindekini göz göre göre kaybetmiş...
Ama işte maalesef treni bir kez kaçırdın mı bir daha aynı trene binemiyorsun...
Tren sen olsan da olmasan da, hatta sen olmayınca daha hafif ve daha hızlı, uzaklaşıyor...
Başka seferlere bakmak gerek artık, hiç birinin Hamburg'a gitmeyeceğini bile bile hem de...
O muhteşem annenin o muhteşem ligine tekrar hoşgeldiniz...
Haydi devam birbirinizi yemeye!

25 Şubat 2010 Perşembe

Zorla Verilen Özgürlük...

Baldan Tatlıymış!!!
Çok Şükür Ya Rabbi!!!

Meclis Görev Başında! Hiddink'in Maaşı

Bir arkadaşımızın yorumuyla haberimiz oldu gelişmeden, keşke Adsız olarak yazmasaydı da adını da öğrenseydik. Yaza yaza sonunda meclisin gündemine getirdiniz bu konuyu demiş yorumcu dostumuz. Son dönemde 2 kez üzerine yazdığımız konuydu Hiddink'in maaşı. Meclisi göreve davet etmiştik. Acaba Terim olduğu için mi bu kadar tepki veriliyordu yoksa gerçekten vekiller vekilliğimizi yapıp bu işleri kovalıyordu merak etmiştik. Terim'in 1,5 milyonuna kazan kaldırılırken Hiddink'in 3,5 + primlerine nasıl bir tavır takınılacaktı acaba dedik hep. DSP Genel Sekreteri ve Denizli milletvekili Hasan Erçelebi de bu işi doğru bulmayanlardan. Erçelebi hem Hiddink'in aldığı paraya hem de Milli (!) Takımın başına milliyeti başka olan bir çalıştırıcının gelmesine takmış durumda. Demek ki 1 kişi de olsa meclis de bizim gibi düşünenler varmış. Bakalım Erçelebi'nin soru önergesine ne cevap gelecek?

Roman Yeniden Yazılıyor

Euro 2008'in yıldızı, bir çok kulübün peşinden koştuğu ama İngiltere'yi tercih edip 20 Milyon Pound'a Spurs'e gelen Pavlyuchenko'nun düşüşü de çıkışı gibi çok hızlı olmuştu. Geçen sezon ligde 28 maçta sadece 5 gol çıkarabilen Rus yıldız, FA ve Lig kupalarında kolay rakiplere karşı 9 gol üretmiş bu da kimseyi tatmin etmemişti. Bu sezon bu hafta sonuna kadar sadece 4 kez ligde forma bulabilen Pavlyuchenko gol atamamıştı. Pazar günkü Wigan maçı onun yeniden doğuşu oldu adeta. Oyuna sonradan dahil olup attığı 2 gol Celtic'e verilen Keane sonrası beyaz formayla neler yapabileceğini hatırlattı Redknapp'a. Dün geceki FA Cup tekrar maçında Bolton'a karşı ilk 11'deydi uzun süre sonra yeniden Roman. Bembeyaz bir sayfaya başladığını tekrar deklare etti adeta 2 gol de Bolton ağlarına gönderirken. Ada'da Roman yeniden yazılıyor, hatta Roman kendi kendini yazıyor, bir kez daha.

24 Şubat 2010 Çarşamba

Kaput

Sol diz ön çapraz bağlarını yırttı Josh Howard. Daha formasını terletemeden sezonu kapadı Washington'da. Ne faydası oldu yeni takımına? Diğer oyuncular da şut atabilecekler!

Günün Sözü

 

Ancelotti: Italy will unite behind Chelsea against Inter.

 

İtalya Inter'e karşı Chelsea'nin arkasında birleşecektir.

23 Şubat 2010 Salı

Hertha Çökerken Seyreden Adam

Hertha Berlin'in Benfica ile Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynadığı maç henüz sona ermedi ama bundan sonra maçın skorunun ne olacağının bana göre pek de önemi kalmadı zaten. 60. dakikada 4-0 önde Benfica. Bir efsane akım, bir başkent takımı, hem de öyle hikayeden bir takım değil, son 10 sezonda 2 kez Almanya Kupası kazanmış, Şampiyonlar Ligi oynamış, bir çok kez ilk 4'te Bundesliga'da kendisine yer bulmuş olan Hertha Berlin bu sezonki engellenemez dibe seyahatine devam ediyor. Hertha Berlin çökerken bunun sorumlusunu pek uzaklarda aramaya bence gerek yok. Takımın başına Ekim ayında geçen Funkel değil müsebbib, o adamın adı Michael Preetz. Evet o bildiğimiz eski Alman Milli forvet, Berlin efsanesi adam. Tam 7 sene terlettiği o formayı en tepeye taşısın diye takımın Genel Menjerleğine getirilen Preetz. Haziran ayında Futbol Takımının sorumluluğuna geldiğinden beri yapılan transferler, hoca tercihleri Hertha'yı adeta bitirdi. Transfer sezonunda en önemli oyuncuları Pantelic'i, Babic'i, Chahed'i, Simunic'i kaybeden, takıma çok şeyler katan Voronin'i takımda tutamayan, Cufre'yi harcayan Preetz, bu adamların açıklarını eften püften adamlarla kapamaya çalışınca sonuç felaket oldu. Janker dışında elle tutulur tek transferi yok Berlin'in. Bu gece Benfica'dan fark yerken, Bundesliga'da son sıraya demirlemişken Preetz o koltukta daha ne kadar oturacak çok merak ediyorum. Bu takımın geçen sezonu 4. bitirirken sahip kadro kalitesi ve oynadığı topu hatırlıyorum da Preetz'in hala istifa etmemiş olması beni hayrete düşürüyor. Her şeye rağmen Berlin ligden düşerse bizim büyüklere gelebilecek hala bir kaç oyuncusu mevcut. Fink Beşiktaş'ta oynayabiliyorsa Friedrich, Janker, Dardai, Wichniarek, Turkcell Süper Lig'de çok iş yaparlar.

22 Şubat 2010 Pazartesi

Lanet Getirdiniz!

Bürokrasi denilen acayip düzen içerisinde, hasbel kader bir makam ve koltuğa sahip olmuş, ciğeri beş para etmez adamların eline bakmak zorunda kalmak çok acı. Sorun çözmek değil sorun çıkarmak, yardımcı olmaya çalışmak değil işi yokuşa sürmek, paylaşarak büyümek değil paylaşmadan ezmek için var olan bu adamlar gece yataklarında nasıl rahat rahat uyuyorlar, öbür tarafı hiç mi düşünmüyorlar anlayamıyorum!

Gün gelecek yetki sahibi olanlar değişecek, insan olan, adam olanlar oturacaklar o ve daha yukarıdaki koltuklara. İşte o gün hakkaniyet nedir, hizmet nedir, insanlık nedir öğrenecek halk. O vicdan fakirleri de hak ettiklerini bulacaklar.

Lanet getirdiniz gençliğe! Defolun gidin artık! Ya da bekleyin ,sizi def edeceklerin gelmesi yakın, o zevki bizlere bırakın!

21 Şubat 2010 Pazar

Sakarya Tatankalar 24 - 8 Koç Rams


Bu 4 yıllık bir özlemin son bulduğu maçtı. 
Bu galibiyet emeklerin boşa olmadığının kanıtıydı.
Bu skor inananın neler yapacabileceğinin göstergesiydi.
Bu sonuç çalışanın kazanacağının ispatıydı.
Bu skorla 3 yıl önce bir hayalin peşinde çıktığımız yolu vücuda getirdik.

Sahaya çıkacak ekipmanı olmayan Sakarya'yı bugün getirdiğimiz yer planlı çalışmanın, hedef koymanın ve vazgeçmemenin sonucudur. Her geçen gün üzerine koyan, her maç öğrenen, her hafta tecrübelenen, disiplinli ve vazgeçmeyen bir takımız var. 7 Mart'taki Ege maçını da kazanırsak çok büyük bir hayalin eteklerine yapışmış olacağız. Ege galibiyeti gelirse 17 Nisan'da 1. Lige yükselme maçına çıkacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz, geçen sene bizi kendi sahamızda mağlup ettiklerini unutmuyoruz ve odaklanıyoruz.

Bu çocuklar, bu ekip her türlü övgüyü hak ediyor. Hepsini alnından öpmek boynumun borcu. Özellikle savunma takımımızı bir ayrı tebrik ediyor ve kucaklıyorum.

Ekip olarak bu galibiyeti senelerdir her türlü cefamızı çeken annelerimize armağan ediyoruz.