Sayfalar

9 Eylül 2009 Çarşamba

Sabriyle mi Yattın Be Kardeşim!

Sabri ile aynı odada mı kalıyorsun, onun yediği tabaktan mı yiyorsun, devamlı sürtünüyor musun, napıyorsun Gökhan, sinirlerimiz koptu be kardeşim. Bırak, görüşme Sabriyle!

16 yorum:

adozzi21 dedi ki...

soğudum adamdan resmen..daha da olsa ısınmam..

Adsız dedi ki...

Zemin kötü, herkes estonya yorgunu, ben oyuncuları da suçlamıyorum. Olmayınca olmuyor.

Adsız dedi ki...

Bir de yağlı urgan hazırlayın adama da tam olsun. Herkes süperdi bir Gökhan kötüydü maçta. Adam şu maçta bir gol atsa şimdi bunların tam tersini yazacak kadar düz mantık adamlarsınız. Ne övmeyi biliyorsunuz ne eleştirmeyi. TV'deki at gözlü yorumcular bile şu blog yazarları kadar boş konuşmuyor bazen.

Cenky dedi ki...

Sen kimsin adını yazamayacak kadar cesareti olmayan Adsız adam! Hakaret mi ediyoruz adama, sövüyor muyuz? Ne demişiz Sabrileşme demişiz. Sen bırak futbolu ,okuduğunu anlayamayacak kapasitedeyken bir de inceden hakaret etme uğraşısına girmeye çalışma. Beğenmiyorsan okuma kardeşim, parayla mı yazıyoruz blogu, zevkine yazıyoruz. Bize laf söyleyene kadar 50 tane her gün millete hakaret, küfür eden bloggerlar var git onlarla uğraş. Adamın asabını bozmak için hazır olda mı bekliyorsunuz be!

horozmania dedi ki...

gökhan'ın milli maç performansları böyle. sabri de fena değildi aslında bu aralar.

ayrıca adsız; yazın biraz ağır olmuş. istemiyorsan uğramazsın buralara...

Serhan dedi ki...

Al adımı da yazayım madem o kadar merak ettin sevgili Cenky(!). İstersen TC kimlik numara mı da vereyim kontrol et?

Cinsel tercihleri belli bir insana hemcinsiyle mi yattın diye sormak kavga nedenidir bu ülkede ve direkt hakarettir. Bu kadar cesur bir adamsan Gökhan Gönül'ün karşısına çıkıp "Ben Cenky, bloğumda şöyle şöyle şeyler yazdım gerçeklik payı var mı" diye sorarsın o zaman.

Gökhan konusunda da uzun uzun tartışacak bir şey yok. Sizin gibilere bir şey beğendirilemez ki bu ülkede. Bloğuna da hastası olduğum için değil Salsa'yı okurken başlık gözüme çarptığı için denk geldim. Yoksa ne haddime böyle üst seviye insanların bulunuğu bir ortama dahil olmak. Hadi size bloğunuzla mutluluklar.

Adsız dedi ki...

Birader saçma saçma yorumlar yapma. Burası milletin birbirine meydan okuma yeri değil. Canımı sıkma, benim canımı sıkarsan ben de senin canını sıkarım. Yazılan yazıdan bir halt anlamamışsın. Eğer öyle bir şey yazılsa buraya, günde 500 kişi geliyor 400'ü tepki yorumu yazar. Okuma, yazma bir daha buralara. Git sen Salsa'nı oku, oralara yorum yap. Bir de TC Kimlik No'mu da verebilirim demişsin. Ver.

Cenky dedi ki...

Serhan Efendi bizim gibiler kimmiş kardeşim? Bizi kendimizi bir şey sandığımız yok ama sen kendini görülüyor ki bir şeyler sanıyorsun. Sen okuduğunu anlayamayacak kapasitedeysen benim zaten yapacak bir şeyim yok be Serhan. Sen mecazdan anlamayan bir seçilmiş olarak devam et hayatına biz de kendi yüksek seviyemizde devam edelim hayata.

Ne biçim bir mantık, ne biçim bir yaklaşım, ne biçim bir insanlıktır bu ya. Adını yazdın çok büyük lütufta bulundun sağol varol. Bizim kim olduğumuz belli ben senin kim olduğunu öğrenmek istemiştim halbuki. Gerçi kimiz ki biz değil mi, at gözlüklü yorumculardan bile aşağı, kendini üstün gören adamlar!

Yolun açık olsun, uğrama bir daha buralara, zaten yanlışlıkla gelmişsin, bir daha olmasın da bakarsın bu sefer Gökhan'ın cinsel tercihleri ile değil de seninkilerle uğraşırız, ayıp ederiz. Şu kadar yorumu yazdığımız 2 satırlık gönderi Gökhan'ın cinsel hayatını sergiliyor çünkü.

Adsız dedi ki...

bu adam nasıl tpçudur karışmayayım ama gördüğüm birşey var sahada bu adam milli forma için isteksiz

Facchetti dedi ki...

Cenk abi bu 'adsızlara' yorum yaptırmayacaksın.Gelip nasılsa tanınmıyorum,yorumlarında ana-avrat küfredip pusuda bekliyorlar.

Cenky dedi ki...

İnsanı o raddeye getiriyorlar be Semih. Ama işte google'la ilgisi olmayan adamlar da yorum yapsın, fikrini söylesin, özgürlük sürsün istiorum ben. İnsanları da iyi görmeye çalışıyorum o yüzden bu adamlarla uğraşmaya devam. Pire için yorgan yakmayalım şimdilik.

muribbi dedi ki...

kötü başlık daha kötü içerik. "devamlı sürtünüyor musun" ???.

Cenky dedi ki...

Abide bekliyordum seni "uzun süredir niye eleştirmedi şu gönderiyi" diyordum. Sağol varol hoşgeldin.

Şimdi şu gönderiyi okuyup da senin ve yukarıdaki Serhan denilen arkadaşın düşündüklerini düşünmek, görmek sizin mecazdan, benzetmeden, teşbihten, tarizden ne kadar uzak olduğunuzun göstergesidir. Şu blogda 1,5 senedir kime hakaret etmişim onu çıkarın, çıkarın ki şu gönderinin hakaret olabileceğini düşünebilsin insanlar.

Çok şaşıyorum şu bakışınıza. Biraz yukarıda mecaz diye bir gönderi var. Onu okuyup da hala aynı şeyleri anlyabiliyorsanız benim diyecek lafım yok, hayatta başarılar diler, köşeme çekilirim.

metak dedi ki...

herkesin biraz daha kötü oldugu dönemlerde olabilir tabi, ve gökhan bas bas bağırıyordu beni oynatmayın diye, terim in görmesi gerekmiyor mu? ardayı portekiz maçında oynatmamış td den pek bir şey beklemiyordum zaten. sabri konusuna girmicem, %100 gülme garantili espri için sabri bulunmaz hint kumaşı nede olsa.

Cenky dedi ki...

Hay çok yaşa be metak kardeşim. Söylediklerimi doğru düzgün anlayanlardan Allah razı olsun diyorum artık.

Adsız dedi ki...

Yaw metak budur işte...