Sayfalar

10 Eylül 2009 Perşembe

Are You Referee!!!

Kezman'a "Are You Player!!!" diye avaz avaz bağıran efsane ağabeyimize selam olsun. Ben de Olegario BENQUERENCA denilen Portekizli hakeme soruyorum bağıra bağıra "Are You Referee!!!". Son yıllarda uluslarası maçlarda gördüğüm en eyyamcı hakemdi, bu tip adamlar nasıl barınabiliyor uluslararası camiada hayret ediyorum.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocam bu yorumu bizim açımızdan mı yoksa Bosna açısından mı yaptın bilmiyorum ama bana göre herif neredeyse tüm takdir haklarını bizden yana kullandı. Evet Bosna'nın golünden önceki faul kararı yanlıştı ama onun üzerinden adama saldırmak doğru olmaz.

Diğer yandan iki merak ettiğim adam var: Birincisi Çin'in kominist rejimine baş kaldıran ve tankların önünde duran adam, bir de Kezman'a "Are You Player" diyen adam. Neredeler ne yapıyorlar acaba?

Cenky dedi ki...

Hocam maçı katlettikten sonra takdir hakları bize döndü, ona katılıyorum. Erman Toroğlu'nun dediği gibi tam bu maçların eyyamcı hakemi profiline uyan bir adam. İşi bitirdikten sonra senin tarafındaymış gibi davranıyor ama zaten senin işini bitirmiş ve alttan oymaya devam ediyor.

Adsız dedi ki...

Yok be hocam o pozisyona kadar da adilaydi bana göre. Sonuçta 25 mt. mesafeden bir faul kararı. Hakemden çok bizde vardı bir musibet bu maçta. Hakem bizim lehimize penaltı bile verse atamayız diye düşündüm açıkçası naçı seyrederken. O kadar bahtsızlık vardı takımın üzerinde.

Adsız dedi ki...

ilk yarıda onca kasti atılan tekmelere kartı geçtim uyarı vermeyen bir hakemdi mesele yapılan sertliğe kasti tekmelere faul çalmaksa hepsine çaldı ama siz karşı takımı yıldırın kırın ayaklarını zaten maçı bir ara seyircinizle kontrolünüz altına aldınnızmı terimi de atarım ben dedi resmen

Cenky dedi ki...

Hay çok yaşa be Adsız. Ah bir de kendinizi tanıtsanız ne güzel olur.

Adsız dedi ki...

:D. Yawwwww

Adsız dedi ki...

Yaw hocam bugün maçın tekrarını izledim hakeme dikkat ederek. Hem senin hem de adsız arkadaşımın dediği kadar varmış. Yanlış hesap Bağdat'tan döndü ama döndü sonuçta; idare et.