Sayfalar

14 Ağustos 2009 Cuma

1000. Salata

29 Mayıs 2008’de başlayan serüvende 14,5 ay geride kalırken bugün itibariyle, yaklaşık 60 bin ziyaretçi ve 87 bin sayfa görüntülenme sayısına ulaşmış Çoban Salata. Amacı içindekini söylemek, düşündüklerini söyleyen diğer günlükçülerle fikirlerini paylaşmak, hiç yüzünü görmediği dostlar edinmek ve çıkarsızca, günübirlik söylevlerden mutluluk çıkarmak olan bir adam tarafından kurulan, şu sıralar aynı frekanstaki 2 dostuyla beraber hayatına devam ettirdiği bir günlük. Hiçbir çıkar amaçlı oluşumla bağı yok, yazdıklarıyla para kazanma, ünlü olma amacında olan yazarı yok. Kısacası sadece bir günlük olmaktan ve öyle kalabilmiş olmaktan mutlu bir günlük bu günlük.

Bu günlük bugün çok önemli bir gün yaşıyor ve 1000. gönderiyi alıyor sırtına. İlk gönderimizi yaptığımızdaki bir hayaldi 1000 sayısı, bugün gerçek oldu. 2. yaşından gün alırken Çoban Salata, boyu da uzadı artık. Ben kendi adıma çok mutluyum bu günlükte bugüne kadar tam 999 kere içimizdekini dökebildiğimiz için, çok mutluyum çünkü biz içimizi döktükçe dost kazandık, Salata’nın müdavimleri oldu, bizden feyiz alarak kendi günlüğünü açanlar da. Fikri bir birlikteliğin, kırmadan konuşmanın, konuşarak anlaşmanın gerçekten var olabileceğinin kanıtı bu. Önce Çoban Salata’yı kurduğum, şu günlerde ise geldiği halin bir parçası olduğum için çok mutluyum. 1000. gönderinin daha zevkli yapılacak salataların habercisi olması dileğiyle.

Okuyan, bizimle fikirlerini paylaşan paylaşmayan, sayfasında bize bağlantı vermeyi uygun gören ya da görmeyen herkese sonsuz teşekkürler.

12 yorum:

koala dedi ki...

Nice onbinlere gidersin umarım. Seni okumak ve takip etmek bir keyif.

Kaan Mert dedi ki...

bu zamana kadar zevkle okuduk bundna sonra da öyle olacağını umuyorum. başarılar..

alengir dedi ki...

Daha Binlercesine,çokçasına,bissürücesine:)

Beercholic dedi ki...

nice binlere çoban salata, siz var oldukça biz okumaya devam edeceğiz..

erbo dedi ki...

nice 1000'lere , normalde etobur olan bu adama bile salatayı sevdirdiniz. elinize sağlık. hep aynı tadda kalması dileğiyle ;)

Cenky dedi ki...

Gitmeden teşekkür etmek istedim sizlere. Sağolun varolun karşılıksız, yüzünü bile görmeden, dostum gibi hissettiğim arkadaşlar. Daha iyileri ve zevklileri sizin olsun. Zaten öyle ya bloglarınız :D

Facchetti dedi ki...

Cenk abi ve Özhan abi,siz siz olun birilerine kızıp sakın bırakmayın,bizi kendinizden mahrum etmeyin.Nice 1000'lere.

Adsız dedi ki...

Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Vermante biz de kepenk kapatmak olmaz. Ben inatçı, Cenk benden daha bin kat daha inatçıdır, büyük ihtimalle bizim blogumuzda olduğu için volkan da öyledir. O nedenle yazacak birşeyler olduğu ve sağlığımıza bir zarar gelmediği müddetçe biz hep burada olacağız. Hep beraberiz her zaman için.

Facchetti dedi ki...

''..sağlığımıza bir zarar gelmediği müddetçe biz hep burada olacağız. Hep beraberiz her zaman için.''

İnşallah abi.

Mehmet Dinler dedi ki...

Hayırlı olsun. Mükemmelsiniz, 2000. 3000. postu da aynı mükemmellikte atmanız dileğiyle...

Adsız dedi ki...

maşallah.1000 de kesitirp atmayın.yeni başladık takibe ;)

ejikulat dedi ki...

hayırlara vesile olsun:D