Sayfalar

1 Eylül 2009 Salı

Komplo Teorisi

Hırvat Futbol Federasyonu Başkanı Markovic çok ciddi bir komlo teorisiyle gündeme oturdu İngiltere'de. Markovic'e gör geçen sezon Eduardo'nun, bu sezon Modric'in Hırvatistan maçlarından önce, Birmingham maçlarında ayaklarının kırılması sadece kötü birer tesadüf olamazmış. Bunları birer kaza olarak açıklamak mümkün değilmiş. Ayağı kırılan her iki oyuncudan da Hırvatistan'ın İngiltere'ye karşı oynayacağı maçlardan önce yoksun kalıyor olmak aklına farklı şeyler getiriyormuş Markovic'in.

Böyle bir şeyden bahsetmek futbol adına korkunç olsa da bugün özellikle Modric'in kırığı ile ilgili kimse çıkıp da sadece bir kaza diyemez sanırım. Maç boyu bir çok tekme yedi Modric, Birminghamlı oyuncular adeta meydan dayağı attılar Hırvat oyuncuya ve en sonunda ayağı kırıldı. Merak ediyorum kim Markovic'e ne cevap verecek. İngilizlerin ya da Capello2nun bu kadar alçalamayacağını biliyoruz ama ya devreye farklı güçler girdiyse. Acaba İngiliz Futbolu içinde de bir derin devlet, derin federasyon mu var? Acaba Birmingham kulübü İngiliz Federasyonunun tetikçisi mi?

Hatırlamak açısından Eduardo'nun ayağının kırıldığı an ve devamında bu pozisyonun ilham verdiği İç Parçalayan Sakatlıklar serisi...

Hiç yorum yok: