Sayfalar

2 Eylül 2009 Çarşamba

Flash Forward - Yeni Hastalık Adayı

Bu Flash Forward denilen dizi sanırım Prison Break'in yerini doldurup Lost sonrası için de tutunacak dallarımızdan biri olacak. Robert J. Sawyer'ın romanından televizyona uyarlanan bir dizi. Lost'tan Penelope ve 2. bölümde misafir sanatçı olarak Charlie (Dominic Monaghan) olacak dizide. Pek yabancılık çekmeyeceğimiz kesin. Kadroda Joseph Fiennes da var ki kendisini pek severim. Aşağıdaki bilgiler dizidizi.net'ten, en altta da tanıtım videosu mevcut. Yine sardık bakalım o kadar iş güç nasıl bitecek bunların peşinde :D

"ABC’nin 2009 - 2010 sezonunda yayınlanacağı “Flash Forward“, hem “LOST“a benzer konusu hem de “LOST“‘ta Penelope karakterini canlandıran Sonya Walger’la bir hayli ilgi çekici hale geliyor. Robert J. Sawyer romanı “Flash”tan bir uyarlama olan “Flash Forward“un konusu şöyle; 2009 yılında CERN’de Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, Higgis bozonu araştırmaları için çalıştırılmasından sonra insanoğlu bilinçlerini 2 dakika 17 saniyeliğine kaybederek bayılırlar ve bu süre içinde bütün herkesin gelecekteki hayatları bir çırpıda gözlerinin önünden akıp geçecektir.

Flash Forward” yapıcımcıları, “24“ün de yazarı olan Brannon Braga ve “Blade the Series“in yazarı ve de aynı zamanda yapımcısı olan David Goyer. Dizinin oyuncuları ise; Sonya Walger, Joseph Fiennes, Courtney B. Vance ve John Cho‘dan oluşuyor. Flash Forward” 24 Eylül'de başlıyor."


Hiç yorum yok: