Sayfalar

1 Temmuz 2008 Salı

NBA'den Gelişmeler

* Antawn Jamison Washington Wizard ile kontrat yeniledi. 4 yıl ve yaklaşık 50 milyon olduğu söyleniyor.
* Yine Wizards Arenas'a 100 milyon ve 6 sene civarında bir kontrat önermeye hazırlanıyor.
* Baron Davis "erken fesih" hakkını kullanarak Golden State ile olan kontratının son yılını feshetti. Önümüzdeki yıl için yaklaşık 17 milyondan vazgeçerken, tek hedefi geleceğini 4-5 yıllık bir kontratla güvence altına almak. Cliippers aşağıdaki nedenlerden kendisine talip.
* Clippers'ın yıldızı Elton Brand de "erken fesih" hakkını kullandı ve şu anada sınırsız serbest oyuncu konumunda. Clippers'da kalmak istiyorum dese de gözünün dışarıda olduğunu sağır sultan duydu, kalırsa sürpriz olacak.
* Clippers'ın "erken fesih" hakkını kullanan bir diğer yıldızı Corey Maggette de "N!olur Magic alsın beni, kul köle olurum" triplerine girerek şampiyonluk namzeti Magic'e dönmek talebinde bulundu. Giderse yıllık 5.8 milyondan başlayan en fazla 40 milyon ve 5 senelik bir kontrat alabilir, çünkü Magic mid-level exception'ı kullanabilecek durumda.
* Haslem'in Miami'den, Villanueva'nın Milwaukee'den ayrılması kuvvetle muhtemel.
* Yıldızlarını kaybetme arefesinde olan Clippers Baron Davis'e sulanırken, Clippers formasıyla son senelerin NBA tarihindeki en ağır sakatlığını geçiren Shaun Livingston'a vefasızlık yaparak "daha az paraya oynamayı kabul edersen gel, yoksa senle işimiz olmaz" tarzında davranışlar sergilemekte. Yazık ki ne yazık, bak çocuk senin için ne hallere girmiş parkede.

Hiç yorum yok: