Sayfalar

5 Temmuz 2008 Cumartesi

Galatasaray Transferde Hareketli

Kewell'dan sonra şimdi başka bir Avusturalyalı gündemde, Lucas Neill. O da Kewell gibi 30 yaşında ve 13 senedir Ada futbolunun içinde. Millwall ve Blackburn'de altışar sezon forma giydikten sonra geçen sene West Ham'a geçmişti. Ancak o da yine Kewell gibi sakatlık sorunlarıyla uğraştı yeni kulubünde. Şu anda sağlıklı ve bir sorunu yok, üstelik West Ham'ın kaptanlığını da yapmakta. Karakterli ve liderlik özellikleri olan bir oyuncu. Defansın hem sağında hem de ortasında oynayabiliyor. Kafa toplarında oldukça etkili, boyuna göre hareketli bir oyuncu, üstelik kanattan hücuma çıktığında Sabri'den iyi orta yapar!

Defans hattına takviye yapılacaksa çok uygun bir isim, tam bir joker, ama neden gelsin ki şu anda Galatasaray'a. Takım kaptanı, yıllığı yaklaşık 4 milyon Euro, daha 1 ay önce ikizleri oldu. Bence bu şartlarda gelmesi çok zor, gelirse tam bir yöneticilik başarısı olur. Tahminim sanki bir şaşırtmaca Neill adı, başka bir bomba patlatmadan önce dikkatleri başka yöne çekme planı. Bakalım, göreceğiz, yem mi yoksa bomba mı?

Bu arada ikizleri var dedik ya, işte aşağıda o ikizlerin annesiyle resmedilmiş Neill. Yalnız hala evlenmemiş Lindsay Morris'le, nişanlılar senelerdir. Neyinden korkuyorsan evliliğin, çocuk doğurmuş kadın sana be kardeşim, bas nikahı, konuşturma milleti, o kızın da bir gururu var, değil mi ama, cık cık.

Hiç yorum yok: