Sayfalar

29 Temmuz 2012 Pazar

Orlando Magic'in Yeni Koçu Jacque Vaughn

Doğru mu yanlış mı daha sonra tartışacağız, şu an için sadece Magic severleri haberdar etmek için veriyoruz bu haberi. San Antonio Spurs Asistan Koçlarından Vaugn artık Orlando Magic'in Koçu olarak görev yapacak. 37 yaşındaki Vaughn 2002-2003 sezonunda 80 maçta Orlando forması giymiş ve 48 maça da ilk 5'te başlamıştı. Kariyerini oyun kurucu pozisyonunda geçiren Vaughn Utah, Atlanta, Orlando, New Jersey ve San antonio'da basketbol oynadıktan sonra 2009'da aktif basketbolculuk hayatına son verdi. Jacque Vaughn ayrıca San Antonio ile de 1 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Ayrıntısına sonra girmek kaydıyla; Vaughn Orlando için bence doğru adam değil, bunu bugünden söylemem gerek. Howard'ın takımda kalması durumunda bu krizi idare edemez ve Orlando dibe doğru sürüklenir, Vaughn da sezonu tamamlayamaz.

Herkese hayırlı olsun...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Orlando'da bu sezon koç kavramın pek takmamak gerek bence.Bu seneye iyi bir koçu ikna etmeleri imkansız, ortada belli bir takım yok çünkü, kim niye gelsin.Onlar da herhangi biri gelmesindense Spurs organizasyonunu görüp geçirmiş birini getirdiler, zaten daha da ne yapsınlar, Spurs'ün ötesi yok..Orlando'nun derdi de zaten yeni koç değil Howard.Ama kaybetti onlar maalesef, Howard beklenilen gelişmeyi bir türlü gösteremeyen B.Lopez'le arasında dağlar kadar fark olmayan bir oyuncu.Nets'in teklfini kabul etmeyerek büyük hata yaptılar, Bynum'ı tek başına almaktansa Lopez-Humphries merkezli takası kabul etmelilerdi bence..