Sayfalar

25 Ekim 2009 Pazar

Judas

Küfür yok, ağır sözler yok, taşkınlık yok, sahaya herhangi bir şey atmak yok. Liverpool seyircisi eski efsane oyuncuları Micheal Owen'ı "Judas" diyerek iğneliyor, ona tepkilerini bir benzetme yaparak gösteriyorlar. Hz. İsa'nın hain havarisidir Judas, dolayısıyla burada Hz. İsa Liverpool ve hain de düşmanla işbirliği yapan Owen. Anlayana güzel dersler bunlar. Tribünde, ekran karşısında, radyo başında ana, avrat, sülale tanımadan düz giden futbolseverlere (!) ders olmasını umut edelim biz de son çare.

Futbola aşık eden adamların protestolarının bile ne kadar usturuplu olduğunu tekrar görünce, üstüne Ferguson'ın yerinden kalkar kalkmaz Benitez'in elini sıkmaya gittiğine şahit olunca bir kez daha kaptırıyorum kendimi futbola, feci halde İngiliz Futbolu'na.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet adamlar seviyeli hakaretler ediyor. Ama gel de Baros'u sakatlayan Emre'yle Lugano'nun tahtına aday Cristian'a seviyeli salla bakalım. Her yerimiz çürümüş, Gotham gibi olduk resmen.

xanetia dedi ki...

baros'a o pozisyonda dokunmayan emre "baros'u sakatlayan adam oldu". tamam faul ama her yerde bir yaftalama var adamin onceki yaptiklari yuzunden bu sekilde anilmasi kotu. pozisyon icinde mucadeleydi neticede fauldu ama baros yere ters basmasaydi...