Sayfalar

25 Ekim 2009 Pazar

3 Kasım'da Geliyorlar

Zamanında TRT'de yayınlanan "Ziyaretçiler" adlı bilim-kurgu dizisini sanırım yaşı yetip de hatırlamayan yoktur. 2009 Ziyaretçiler'in geri dönüş senesi olacak. 3 Kasım 2009 Salı akşamı Ziyaretçiler geliyorlar.

Orjinal adı "V" olan dizide Tüm dünyayı barışçıl bir şekilde istila edip aslında barış ve paylaşım için geldiklerini söylüyorlar. Tıbbi ve teknolojik olarak dünya halkına bir çok konuda yardımcı oluyorlar. Hastalar iyileştiriliyor, ileri teknolojileri ile bir çok sorunu çözüyor ziyaretçiler. Hükümetlerle karşılıklı anlaşmalar yapılıyor, dünya gençleri özellikle kendisini "Barış Elçisi" olarak tanıtan Anna'nın etrafında toplanıp ona destek oluyorlar. Ama bir FBI ajanı hem de oğlu Ziyaretçiler'in hayranı ve destekçisi olan Erica Evans uzaylıların asıl amacının barış değil Dünya'yı ele geçirmek olduğunu bir şekilde anlıyor, öğreniyor. Ziyaretçileriyle huzur ve uyum içinde olan dünyanın geri kalanını buna ikna etmek için uğraşmaya başlıyor ve tabii ki insanları inandırmak için çabalıyor.
Dizinin başrolünde Erica Evans'ı canlandıran isim Elizabeth Mitchell, yani Lost'un Juliet'i. Party of Five'tan tanıdığımız Scott Wolf, 4400'ün inatçı dedektifi Joel Gretsch, bir çok aksiyon filminin yardımcı oyuncusu Morris Chestnut gibi isimler de kadroda. Dizinin yaratıcısı ise Scott Peters.


Hiç yorum yok: