Sayfalar

2 Ağustos 2009 Pazar

Knicks J-Will ile Görüşüyor

Piyasada oyun kurucu kalmayınca New York piyasada olmayan bir isme yönelip Eylül 2008'de emekliliğini açıklayan Jason Williams ile görüşemeye başlamış. J-Will'in sakatlığını atlattığı ve uzun süredir kendi başına antrenman yaptığı söyleniyor. D'Antoni'nin J-Will'i ısrarla takımda görmek istediği ve ona çok güvendiği gelen haberler arasında. Ben hayretler içindeyim açıkçası. Sırf 2010'da bir kuruş fazla para harcamamak için ellerindeki değerleri riske ediyor ve dengesiz bir emekliye yöneliyorlar. Bravo Knicks bu kadroyla kesin getirirsin Lebron'ı Broadway'e!

2 yorum:

erbo dedi ki...

ama öyle demiyelim. j-will candır. yeri özeldir. özel izleyicisi vardır. (biri bu satırları yazıyor). hatta bana bir j-will postu girme şevki getirdiniz (bir de izmir de kumrucu şevki vardır :))

Cenky dedi ki...

Lige ilk girdiğindeki potansiyeline bakıldığında ligin efsanelerinden biri olacakmış gibi gözüküyordu. Ama hep yanlış tercihler yaptı vücudu da tıpkı onun vücuduna ihanet ettiği gibi onu yarı yolda bıraktı. Yoksa estetik adamlarından biridir NBA'in.