Sayfalar

4 Ağustos 2009 Salı

Bogdan

Evet ben de aynen senin yaptığın gibi kolarımı 2 yana açıp soruyorum "Ne zaman gideceksin, ne zaman düşeceksin Türk basketbolunun yakasından?"

Ruanda yenilgisinin bile normal karşılandığı bir ülke haline geldik, boy aynamız dev aynası oldu artık sığmıyor aksimiz. Yazık ki ne yazık. Basketbol değerlerimiz dışarıdan bakarken milli takıma, milli takımdakilerin yarısı orada olduğuna bile şaşkın. 2-3 kişi var ki mecburen aldığı, mecburiyet olmasa bir gün bile düşünmeden harcanacak adamlar onlar. Turgay Demirel - Bogdan Tanyevic ortaklığı son sürat buz dağına doğru yol almakta. Olan yine bize, gemideki masum yolculara olacak, herkes farkında, bir onlar değil. Aynaya bakmaktan önlerine bakamaz olmuşlar. Haydi Bogdan, kim tutar ki seni!

3 yorum:

ejikulat dedi ki...

ah ah... Aydın Örs gibi kendi milletimizin en başarılı coach'larından biri dururken bu kazmaya emanet ediyoruz 12 dev adamı...
yıllardır yetenekli takımı madara ettiği yetti bence.
bu adamın elindeki malzeme herhangi bir Türk coachta olsa bambaşka olurdu.
Bir Oktay Mahmudi, Aydın Örs, Engin Ataman ne bileyim işte herhangi biri yaa...
Bo(k)tan Tanjevic rezil ediyor bizi. Oyuncuları küstürüyor, takım ne yapacağını bilmez halde, gücünün bile farkında değil sadece güçlü olduğunu söylüyorlar takıma.
Ya lütfen git babacım git de milli takımı izlemekten keyif alalım yaa...

Cenky dedi ki...

Bogdan adamın lütfen ama.

Adsız dedi ki...

bu bogdanlık sadece basketbol da değil ki.her yerde..