Sayfalar

28 Ağustos 2009 Cuma

Asidi kaçmış kola gibiydi...

serdar-eyilik

Çok da yorumlanası bir maç değil. Maçları izleyememekten şikayetçiyim. Adam gibi oturup izleyebildiğim maç bu gerzek maçtı. Ama Serdar Eyilik'i tekrar izleyebilmek güzel oldu. Fakat bu çocuğun son vuruşlarını biraz daha geliştirmesi gerek. Kaleciyle çok rahat karşı karşıya kalabiliyor aralara iyi kaçarak. Sağolsun Arda'da arkadaşlarının bu kaçışlarını iyi değerlendiriyor. Serdar karşı karşıya kaldığında akıllı vuruşlar çıkarabilirse çok gol atabilir.

Dün Aydın yine ilk 11'de başladı. Maç öncesi Rijkaard'ın bu çocuk hakkındaki açıklamalarını gazetelerden okudum. "Aydın'ı satmayın benim en önemli silahım olacak" demiş. Netanya maçı dışında tetiği çekip, hedefi 12'den vurduğuna şahit olamadık ne yazık ki. 3-4 asist yaptı Sami Yen'de sonraki maçlarda aynı performansı göremedik. Artık bir patlama yap Aydın! Emre B. Hagi'den çok şey kattı kendine. (Inter değil de daha fazla forma giyebileceği bir kulübe gitseydi hala Avrupa'da forma giyer ve Gerrard, Lampard, Xavi ile kıyaslanırdı.) Senin de Kewell'dan ve Keita'dan öğrenebileceğin çok şey varken bu fırsatı değerlendirmelisin! Beni duyamasan da umarım bunları gerçekleştirirsin!

Barış bu performansıyla daha çok yedek oturur. Kendine çeki düzen vermesi ve Feldkamp dönemindeki Barış olması gerek. Elano kendini zorlamadı sanırım. Ama attığı sayılmayan gol yine klastı. Maçın skoru kötüydü ama daha önce verdiği tat nedeniyle asiti kaçmış olsa bile içilen cola gibiydi Galatasaray. Oturup içtik, maksat ağzımız ıslansın...

Sonu benzemesin ama bu çocuk biraz Hasan Şaş'a benziyor

serdar-eyilik2

Hiç yorum yok: