Sayfalar

14 Mayıs 2009 Perşembe

Boston - Orlando 6. Maçı Hiçbiryerde!

Sevgili basketbolsever arkadaşlarım, Boston - Orlando Doğu Konferansı yarı final serisi 6. maçı bu gece saat 02:00'da maalesef herhangi bir kanaldan yayınlanmayacak, en azından şu ana kadar farklı bir bilgiye ulaşamadık. Maçı internetten izlemek isteyenler olursa bulabildiğim canlı yayın linklerini burada sizlerle paylaşmaya çalışacağım bilginiz olsun. Bazen linkleri yakalama işi çok sıkıntılı olabiliyor ve maç başladıktan yarım saat 45 dakikaya kadar verimli bir link yakalayamayabiliyoruz. Video paylaşım programları ile seyretmek de çok gecikmeli olduğundan tat vermiyor, o nedenle sabredersek 5. maçta olduğu gibi yine bir hi-def yayın yakalarız belki.

Bu arada 5. maç yazısına başlamış olsam da maalesef aşırı telaş ve iş yoğunluğundan bitiremedim, zaman ayırıp okuyanlar ve yazıyı bekleyenler kusura bakmasınlar, keza çok kızdım kendime, planlar yürümedi. Artık 5. ve 6. maç kombin olacak, umarım 7. maç yazısını da yazabiliriz.

3 yorum:

calvin dedi ki...

NTV nin serinin son maçı olma potansiyeli taşıyan bu çekişmeli geçeceği kesin maçı yayınlamaması ilginçtir. zaten maç tercihlerini hiç beğenmedim bu kanalın. ama yine de şükretmemiz lazım tabi.

Mehmet Dinler dedi ki...

Şükür ki yok. NTV'den beklemeyeceğim kadar tarafsız bir hareket.

Adsız dedi ki...

yanlisim yoksa NTV bazen yayin akisinda gostermeyip yayinliyor maclari. belki bugun de bir surpriz yaparlar