Sayfalar

20 Mart 2010 Cumartesi

Anadolu Rangers 48 - 14 Sakarya Tatankalar

Üniversiteler Ligi gruplarında son maçımızdı bu, kazanabilseydik Çeyrek Finale çıkan ekip olacaktık, halbuki maça da fena başlamamıştık ama maç 8-8 iken önce Tight End'imin kolu bileğinden, 14-16 iken Fullback'imin kolu humerus denilen dirsek omuz arasındaki bölgeden boyuna kırıldı. TE en az 1 ay yok FB sanırım futbolu bırakma noktasına gelmiş oldu bu sakatlıkla, bu gece ya da yarın sabah İstanbul'da ameliyata alınacak. Bu gelişmelerden sonra tekrar maça motive olmak, hiçbir şey yokmuş gibi devam etmek, kafaları dik tutmak çok zor. Çocuklarım yine de ellerinden geleni yaptılar ama sakat sayısı bu kırıklarla 10'u bir hayli geçmişken, takımın yarısı iron man oynarken ve maç konsantrasyonu kalmamışken bile yine de savaştılar. Hepsini alınlarından öpüyorum sergiledikleri duruş için, centilmenlikleri için, adamlıkları için! Onlarla aynı havayı solumak bile benim için gurur.

Anadolu Üniversitesi'ne Üniversiteler Ligi Final grubunda başarılar diliyorum, umarım önleri açık olur, gidebildikleri yere kadar giderler.

Bu noktadan sonra 17 Nisan'ı ve 1. Lige Terfi maçını bekliyoruz artık. Allah yardımcımız olsun.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun hocam, artık tüm gücü profesyonel lige verirsiniz.

Eren dedi ki...

sakarya'dan bir blogger görmek beni mutlu etti, hem de bayağa büyük bir bloggermış:) bundan sonra takipteyiz..

Cenky dedi ki...

Eyvallah Sevgili Eren, mutlu edersin bizi.

Adsız dedi ki...

Cenk abi selamlar geçmişte birkaç kere msjlaşmıştık burdan...Bu sene TAFL final maçı sakarya da 29.Mayıs tarihinde saat 13.30 da Sakarya Şehir stadında...Bizimle Boğaziçi arasında...Senin gibi spor aşığı insanları tribünde görmeyi çok istediğimizi hatırlatıp bu vesileyle davette bulunmak isterim...

İlter Havuçgil
GaziWarriors #38