Sayfalar

1 Mayıs 2009 Cuma

Güle Güle Bülent!

Dakika 84, skor 1-0, taraftar Bülent Hoca istifa, Cevat Güler oley diye bağırıyor, Bülent Korkmaz bitti. Bu maçtan sonra karakter gösterip istifa ederse saygınlığını korur, yoksa zaten kovulacak. Çok üzgünüm Büyük Kaptan bunları yaşamamalı, yaşatmamalıydı. Özür dilerim ozhano.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben "efsaneleri harciyorlar" konusuna inanmiyorum.Bu derece kotu bir yonetim degil de, Suren donemi gibi kaliteli bir yonetimimiz olsaydi, ve Bulent'e "daha erken, 3-5 basari kazan oyle gel" deseydi,
Bulent kanal kanal dolasip "bana vefasizlik yapiyorlar, Skibbe kadar da mi hocalik yapamam" diyecekti.Gel antrenor ol 2 sene sonra takimin basina gec dense, bu defa da "Ben yardimci hoca olmam" diyecekti.kisacasi Kendi istedi kendi buldu.

"Bana tecrubesizsin diyorlar, tecrube ne demek? 25 yildir bu isin icindeyim" demisti.Gordu sanirim tecrubeyi.

Bunun yaninda kendisi kaptanimizdir.Gurur duydugumuz bir futbolcudur, nasil Turgay Seren kotu gecen hocaligi ile degil , efsane kaleciligi ile hatirlaniyorsa,Bulent de 30 sene sonra efsane kaptan olarak hatirlanacak.

Insallah bundan sonra bolca katilacagi televizyon programlarinda Cuneyt Kaptan gibi yorum yapar, Hakan Unsal gibi degil.

TRK

Cenky dedi ki...

Aynen katılıyorum Cüneyt Kaptan yorumuna. Onu da efsane kaptan ve centilmen, beyefendi adam olarak hatırlıyoruz, yoksa bir çok kişi 6 aylığına Genel Menejer olarak takımın başına geçtiğini hatırlamıyor bile.

ejikulat dedi ki...

ben demiştim:D
neyse artık bülent korkmaza (hoca demeye dilim varmadı) bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum...