Sayfalar

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Howard Takası ve Diğer Gelişmeler

Cleveland'ın "ezik miyim lan ben!" edasıyla takastan çekilmesi sonucu Dwight Howard'ın Nets hayaliyle suya düşmüş durumda. Cavs dışında başka hiç bir takımın 3. ya da 4. olmayı kabul etmemesi de işini bir hayli zorlaştırıyor Nets'in. Bu dakikadan sonra olursa, ki bence çok zayıf ihtimal, bu takas yalnızca Nets ve Magic arasında olur. Şu an için Rockets ve Lakers mevzuya tekrar dahil olduğu konuşuluyor. Rob Hennigan'ı en çok tatmin eden teklifin ise Rockets'tan geldiği dedikodusu dolaşıyor. Takası bitiremeyen Nets ise şu sıralar Lopez ile kontrat yenileme çalışmalarına girmiş durumda.

Bu arada 36 yaşındaki Tim Duncan basketbol hayatını bir nefer olarak noktalama konusunda dediğini yaptı ve Spurs ile tümü garanti, son yılı oyuncu opsiyonlu ve takasa izin vermeyen bir kontrat imzaladı. Kontrat 3 yıllık. Ne kadara anlaşıldığı açıklanmasa da Garnett'in Celtics ile imzaladığından yani 35 milyondan aşağı değildir diyorum.

Spurs sezonu kendilerinde tamamlayan Boris Diaw ile de 2 yıl, 2. yılı oyuncu opsiyonlu, 9.2milyonluk bir kontrat yaparak pota altında çok yönlü bir oyuncuyu kadroda tutmuş oldu. Spurs daha önce Danny Green ile de 3 yıl ve 12 milyonluk bir kontrat yapmıştı.

Hornets tarafından 14 milyona yakın bir paraya kontratı satınalınan Rashard Lewis paraya dğil de daha ziyade yüzüğe aş erdiği için 1.35 milyonluk veteran minimum imzalayarak Miami'ye katıldı. Lewis'in kontratında 2.sene oyuncu opsiyonu mevcut. Yüzük sevdası adama neler yaptırıyor.

Minnesota CSKA Moskova'nın el bombası kıvamındaki oyun kurucusu Shved'i kadroya kattı. En az 2 yıllıkbir kontrat imzalandığı sanılıyor.

Knicks, J.R. Smith ve Novak ile yeniden anlaşırken, Houston'dan takasla Camby'i 3 yl ve 13 milyonluk sign-and-trade ile kadrosuna kattı.

Bulls Kirk Hinrich ile tekrar buluştu. Hinrich serbest oyuncuydu.

Golden State Dorrel Wright'ı Sixers'a Avrupa'da kariyerine devam eden Edin Bavcic'in hakları karşılığı takas etti.

Sixers'tan ayrılan Lou Williams Atlanta ile anlaştı. Kontratın detayları henüz belli değil.

Ve salary cap açıklandı. Sınırda bir değişiklik yok, yine 58 milyon $.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Paylaşımlarınız işimizi gördü ve sık sık bloğunuzu takip etmeye başladık.Asp tasarim firması olarak paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.