Sayfalar

12 Temmuz 2012 Perşembe

Howard'a Nets Yolu Tıkandı ve Bir Sürü Transfer...

Daha önce de defalarca kez söyledim ama beni dinlemedi King. Bu iş olmaz, boşuna kasmayın dedim, dediğim çıktı. Dwight Howard'a Nets yolu en azından bu senelik kapandı. Bunun üzerine Nets Antawn Jamison'ı takıma katabilmek için çalışmalara başlarken bir yandan da Brook Lopez ile 4 yıl ve 61 milyonluk bir kontrat üzerinde anlaştı. Bir oyuncu takımıyla takas amaçlı olmayan bir kontrat yenilediğinde artık o isim NBA kurallarına göre 15 Ocak'a kadar takımında kalmak zorundadır, dolayısıyla eğer Howard bu yaz hiç bir yere takas olamazsa 15 Ocak'tan sonra yeni takas senaryoları üzerine konuşulabilir. Çünkü Nets hali hazırda MarShon Brooks'u 1 ilk tur draft hakkı karşılığı takas etmeye çalışıyor. Rockets'in de Scola'yı amnesty clause'a başvurup serbest bırakma ve Howard'a yer açma arzusu şu sıralar kulislerde en çok konuşulan konu. Öte yandan tekliflerden tatmin olmayan tüysüz Rob Hennigan'ın Howard'a bu sezona bizimle başla Ocak-Şubat gibi bakarız diye seslendiği de duyulmuş. Hadi hayırlısı.

Piyasadan kimseyi kapatamayan, elindeki değeri de (Kidd) kaybeden Dallas Brendan Haywood'u da amnesty ile salıp Kaman ile 1 yıl ve 8 milyonluk bir kontrat yaptı. Kaman Nowitzki'nin Alman Milli Takımından da arkadaşı.

Portland Batum pahalı gelince J.J.Hickson ile 1 yıllığına anlaştı ki en fazla mid-level'dan bahsediliyor.

NY Knicks Lin'i takımda tutup ilk 5'te başlayacağını ve Kidd'in yedek soyunacağını açıkladı.

Minnesota da bugün yarın Milicic'i amnesty clause ile salıverip Batum'u Portland'dan sign-and-trade ile alıp arkasından Korver'ı Chicago'dan yine draft haklarıyla kadrosuna katmaya çalışıyormuş.

Bulls Ömer Aşık'ın kontratını her an karşılayabilirmiş ama bunu yaparlarsa Taj Gibson ile ne yapacaklarını bilemiyorlarmış. Zor karar.

Steve Nash LA Lakers tarafından tanıtıldı. Renkli geçen tanıtımdan Steve Nash'in Messi hayranlığı nedeniyle giyeceği 10 numaralı formanın içinde koltuk altı kılları iğrenç bir şekilde gözürkenki fotoğrafı kaldı bize yadigar.


Hiç yorum yok: