Sayfalar

2 Kasım 2009 Pazartesi

Rafa Liverpool'u Harcıyor!

Liverpool'da 15 sezon forma giymiş eskilerin ünlü orta saha oyuncusu Ronnie Whelan böyle söylüyor. O'na göre Rafa Benitez Liverpool'dan sonra Avrupa'da iyi bir iş bulabilmek için önceliği Şampiyonlar Ligi'ne veriyor ve göz göre göre hem ligi hem de Liverpool'u harcıyor. Çok konuşulacak bir laf bu. Rafa Benitez'i açık açık Liverpool'a kazık atmak ve yeni bir iş için Avrupa Kupaları'nda sırf kendine oynamakla suçluyor Whelan. Whelan'a göre kısa bir süre içinde Benitez ya istifa edecek ya da kovulacak.

Gerçekten doğru olabilir mi acaba bu? 2 kez Şampiyonlar Ligi Finali gören, 1 kez kupayı kaldıran, her sene son sekize kalan ama bir türlü EPL'de şampiyonluğa gidemeyen İspanyol'un asıl amacı daha büyük bir Avrupa takımı mı yoksa kendine hedef olarak şu sıralar hocası tartışılan bir devi mi seçti Benitez?

Whelan bir şeyleri sezmiş, bizler uzun zamandır o takımla Rafa'nın isimlerini aynı cümlede kullanmak istiyorduk, acaba Benitez de istiyor mu bunu?

Kaynak

5 yorum:

Adsız dedi ki...

O takım dediğiniz Real Madrid mi? Hocası tartışılan dev deyince aklıma ilk o geldi ki Benitez orada iş yapar...

Cenky dedi ki...

Aynı düşüncedeyiz.

ejikulat dedi ki...

bence de artık liverpoolu bırakması lazım...
lig şampiyonu olamıyor orda...
ama real madride geçerse de şüpheliyim.

ben benitezin transferlerini oldum olası hiç beğenmemişimdir örneğin. real'e gidince de zaten daha önce öngördüğümüz üzere real bu yıl şampiyon olamazsa ortaya çıkacak olan fiyaskonun baş aktörü konumuna geçer, transferleri kendi yapmasa bile...

Shareef dedi ki...

Ben daha önce tartavuz diye yorum bırakıyordum. Şimdi bir blog hazırlıyorum www.liverpoolicin.blogspot.com diye Liverpool'Dan haberler diye bir bölümüm var oraya koymadım bunu, saçmalamış çünkü. Şimdi bişey sormak için onlarada gidiyorlar ya ganimet biliyor. Şu en kötü zamanında Rafa ayrılsa bi başarısı da olmadan diyelim hadi. Madrid onu yine alır, kendi altyapısından yetişmiş, kendi takımında futbol oynamış, kendi altyapısını çalıştırmış bir adam sonuçta üstelik 2 de La liga şampiyonluğu var. Hemen atlayacaktır R.Madrid, ama Rafa bırakmaz, kazma patronlarda kovamaz. 20 milyon Rafa'ya 30 milyonda diğer staff'a vermeleri lazım pound olarak. Yani bu böyle devam eder ve Houllier, evans gibi antrönörlere göre de harika bir TD dir. Kaldı ki taraftar da arkasında ..

Saygılarımla

Mehmet Dinler dedi ki...

Adam zaten dünyanın en büyük kulüplerinden birinde, neden sürekli ayrılacağı günü düşnsün?