Sayfalar

1 Kasım 2009 Pazar

Madem Oynatmayacaktınız Niye Aldınız?

Başlıktaki soruyu tekrarlayalım. Sayın Ankaragücü Yöneticileri madem oynayatmayacaktınız niye aldınız bu adamı, sansasyonel karşılamalar yaptınız, Ankara'yı ayağa kaldırdınız? Bunların hepsi Hikmet Karaman egosunu tatmin etsin diye miydi? Yoksa yarın öbür gün "Bak nasıl bitirdik İngiliz'in evladını, hep onlar mı bizim çocukları harcayacak" diyeceksiniz arkadaş. Yazıklar olsun bu anlayışa, bu bakış açısına. Vassell'in Türkiye'de olduğunu unutan spor medyasının büyük kesimine de hela olsun!

3 yorum:

Eren dedi ki...

Dünden bahsediyorsanız eğer sanırım sakattı. Ondan önce oynatmadılarsa bilmiyorum, sadece özetlerini izlediğim için bir fikir edinemedim..

Cenky dedi ki...

Çok ciddi bir sakatlığı olmadığını öğrendik. En azından 18'e yazılabilirdi. Öncesi içinse kaç defa ilk 11 çıkabildi Vassell? Bir acayip oyun oynanıyor Ankara'da.

Adsız dedi ki...

Hocam bilirsin benim Ankaragücü işin içinde olunca kulağım biraz deliktir. Arkadaşın söylediği doğru olmak ile beraber Vassell'in parasını alamadığı gerekçesiyle Ankaragücü'ne FİFA restini çekmesi yöneticiler ve Hikmet Hoca'da şaşkınlık yaşattı. Şu ana kadar parasınınbir kısmı kendisine ödenmekle beraber sakatlığı tam geçmeden de maça çıkmak istemiyor. Hikmet Hoca da bu olayların üstüne Vassell bir de bu şekilde yan çizince başlarım onun işine dedi ki 18'e bile almadı.