Sayfalar

28 Eylül 2009 Pazartesi

Orlando Magic Salary Cap

Sevgili Orlando Magic Severler'e sesleniyorum. Bu cap'in hali nedir Allah aşkına!?! O kadar lüks vergisini bu kadro için mi ödeyecek bu takım? Hadi bu seneyi geçtik gelecek seneki kontratlı oyunculara ve alacakları ücretler toplamına bakınca bir tuhaf oluyorum. Bazı isimlerin yanında yazan paralara ise inanamıyorum. Yakındır bir Magic yazısı gelecek ama şu tablo için söyleyecek sözü olan varsa buyursun bekliyorum...

1 yorum:

tolga dedi ki...

Cenk Hocam,benim var,pardon Otis'in var!!!Şu tablo için söylenecek sözü,tablonun yaratıcısı sevgili(!) Otis,bu sezon slogan olarak da kullanacağımız şu sözlerle anlatmış(bunda benim olağanüstü fesatlığımın hakkını da yemeyelim);kendisine teşkkür ederiz(!):(To) Grab A Handle!Vallahi ben demiyorum,sentinel yazıyor(!)
Not:Cenk Hocam,ima ettiğim ve yazdığım şeyleri ahlaka mugayir sayarak,bloga uygun değil diyerek uçurursanız,sesim çıkmaz vallahi.Bir de;Otis;takımdaki elemanların Carter'ın gelişini,'Now we got help. Now we got a guy who can do it.'şeklinde gördüğünü varsayarak hem 'bırak bu ayakları otis!' dedirtmiş biz magicseverlere,hem de farkında olmadan (olumlu anlamda) kendi uydurduğu 'grab A Handle' felsefesiyle çelişkiye düşerek konuştukça batmanın en nadide örneklerinden birini sumnuştur.Ben de abarttım biraz herhalde!