Sayfalar

10 Temmuz 2009 Cuma

Mehmet Okur Kontratını Uzattı

Utah Jazz'ın yıldız pivotu, temsilcimiz Mehmet Okur Utah Jazz ile gelecek sezon sonu bitecek sözleşmesini o günden itibaren 2 sene daha uzattı. Bu kontrat için Okur Jazz'dan yaklaşık 21 milyon alacak. Boozer'ı takasla göndermeye çalışan Jazz'ın Mehmet'e bu kadar sahip çıkması son derece güzel bir gelişme. Kontratı sona erdiğinde Mehmet 33 yaşında olacak. Örnek olarak Rasheed Wallace'ı düşünürsek o zaman da hem boyu hem de şutuyla en az 2 senelik mid-level bir kontrat daha alır ve 35 yaşından önce Türkiye'ye dönmez. Hayırlı olsun hem Mehmet'e hem de Utah'a.

Bu arada Cavs'in Anderson Varejao ile 5 yıllığına, Mike Bibby'nin Atlanta ile 3, yine Zaza Pachulia'nın Atlanta ile 4 yıllığına tekrar anlaştığını atlamayalım.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu sözleşme memo'nun Utah'la prensip anlaşması yaptığını gösteriyor ki o da 1-2 milyon dolar için Utah'tan ayrılmak istemedğini söylemişti.Kariyerini burada bitirmek ve formasını emekli ettirmek istediğini biliyoruz. Bence Bu anlaşma bitince de yine Utahla mid-level imzalar herhalde.