Sayfalar

8 Temmuz 2009 Çarşamba

Magic 85 - 82 Celtics

Orlando Yaz Ligi'ndeki 2. maçında Magic Boston Celtics ile karşılaştı. Magic maçı son çeyrekteki güzel oyunuyla alırken öne çıkan isim yine Nets'ten Carter'ın bonusu olarak gelen Ryan Anderson oldu. Tam 33 sayı kaydeden Anderson 2'de 2 üçlük atıp 14 ribaunt çekerek ilk 5'e aday olduğunu göstermiş oldu. Geçen yıl Lewis'in aldığı görevi yaparak Lewis'in 3 numara oynamasını sağlayacak gibi Anderson. Ancak Magic'in 5 numara anlamında bu yaz liginden bu oyuncu seçim tarzıyla kontrat yapacak adam çıkarabileceğini hiç ama hiç sanmıyorum. İlk maçta oynamayan Milosevic bu sefer ilk 5'te yer bulsa da erken faul problemine girerek kendini yeterince gösteremedi. Richardson'ı bu maçta 3-4 rotasyonu yerine 2-3'te denediler, fazla verim alınamadı ancak. Gerçi bir sakatlıktan da bahsediliyor amakesin bir bilgiye ulaşamadım. Geçen sezon takımdan son anda kesilip seneyi NBDL Sioux Falls'da 18,5-4-4'le geçiren gard forvet Kasib Powell tekrar takıma çağrılmış ve ayağının tozuyla çıktığı maçta 15-2-2 yapmış. Bir ihtimal bu sefer takımda kalabilir. Russell Robinson bu maçta asistleriyle ve savunmasıyla dikkat çekmiş. Ager'inkısa sürede 10-4'lük performansı da fena değil. Sonuç olarak Anderson dışında "tamam, tam isabet" diyebileceğimiz tek adam yok. Diğer 3 maçta özellikle Milosevic'ten bir şeyler bekliyorum, umarım kalacak performansı verir.

Diğer Maçlar (skora tıkla boxscore'a git):

Jazz 83 - 68 Nets/Sixers
Thunder 88 - 91 Pacers

Ekleme: Salary Cap 57.7 milyon olarak açıklandı bu arada. Kontratlı oyuncuları capte toplam 66 milyonluk yer kaplayan Magic bakalım kadroda geri kalan 7 yeri kaç para lüks vergisi ödeyerek dolduracak. 69.9 milyon da lüks vergisi sınırı oldu çünkü. Haydi Otis al bakalım kağıdı kalemi eline, bakalım matematiğin kuvvetli mi!

3 yorum:

Beercholic dedi ki...

Coby Karl'a bak bee, nerelerden nerelere.. :D

Consigliere dedi ki...

fazekasın 12 sayı attığı maçta neyleyeyim ben RA'ın 33 sayısını..

Yaz ligine kalite lazım biraz olmaz böyle reserve oynat oynat :)

LaCatolica dedi ki...

rashard lewis'in istatistiklerinde çok büyük değişim olacaktır.geçen sezon yakaladığı performansa bu sene yaklaşamaz.topu paylaşmayı sevmeyen adamlar geldi takıma( carter, anderson)