Sayfalar

21 Temmuz 2009 Salı

Boozer Takası Olur mu?

Deseret News'ten John Coon'un haberine göre Boozer'ın Chicago'ya gidebileceği bir takas söz konusu. Takasın 3 takımlı olacağı ve 3. takımın Houston olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemiş Coon. Buna göre Shane Battier ve Carl Landry Houston Rockets'tan Utah'a, Boozer Chicago'ya, Jerome James, Tyrus Thomas Bulls'tan ve Kyrylo Fesenko do Jazz'dan Rockets'a takas edilebilir. Böylece Bulls gelecek sene için bütçeyi azaltmış ve serbest oyuncu piyasasında rol almaya hazır hale gelmiş olur. Rockets Mingsiz pota altına özellikle Thomas'la alternatif bulmuş olurken Utah da Millsap'in önünü açıp Battier ve Landry gibi tam da Sloan'un sevdiği tipteki görev adamlarını alır.

Gökten 3 elma düşer biri Sloan'un, biri Adelman'ın, biri de Del Negro'nun başına. Biz her zamanki gibi yine çenemizi yorar, uykumuzdan oluruz basketbol aşkına. Bu hikaye de böylece sürüüüüp gider.

2 yorum:

baha dedi ki...

gitsin gitsin. daha yakisikli olur Utah kadrosu.

ejikulat dedi ki...

bu takas böyle gerçekleşirse houston gm'den büyük şüphe duyarım...
zaten zor olan batı konferansında play-off falan yapamayız bu mantıkla...
landry ve battier lakersla oynanan batı yarı finalinde kahramanca savaştılar...
bu ikisini göndererek 3-4 pozisyonunu ariza ve thomasa mı emanet edeceğiz?
kaldı ki zaten adam gibi 2 numara da yok takımda...
bu takas gerçekleşirse boyalı alandan sadece scola'nın eline bakar hale geliriz... en azından landry bişeler üretmeye çalışıyordu...
thomas'ın anlamsız smaç çabalarına ve blok gayretlerine tahammül etmek istemiyorum...