Sayfalar

9 Kasım 2008 Pazar

Her Maça En az Bir Yıldız

Geçen maçın 3 önemli ismi, 56 sayı kaydeden Lewis, Hidayet ve Nelson'ın rezalet bir oyun sergileyip toplamda sadece 22 sayıda kalması Orlando için her ne kadar bir handikap olsa da bu kadroda her maça en az 1 yıldız çıkaracak potansiyel var, ötesinde Howard var. Sixers maçındaki 14 sayı 8 ribauntluk performansı belki ligdeki herhangi bir pivot için kabul edilebilirdir ama Howard için bu kötü bir performanstır. 31 sayı 16 ribaunt ise iyi bir performanstır ama adamın +30 sayı + 20 ribaunt yaptığı gecelere şahit olduğumuz için bu bize normal gelmekte. Ha tabi bir de geçen gönderide dediğim gibi en büyük istikrarı istikrarsızlık olan zayıf halka Nelson'ın Sinüs eğrisi kıvamındaki oyunu devam ediyor.

Van Gundy'nin Magic'i yavaş yavaş takım olduğunu, birilerinin mutlaka oyuna sarılacağını, birbirlerinin açıklarını kapatabilmek için birleşebileceklerini göstermeye başladı. 3. çeyrek kaybedilmedi bu sefer, maç boyunca hep domine ettiler Wizards'ı ve asla rehavete kapılmadılar. Bu maç her ne kadar Magic'in yukarıya doğru tırmanacağının göstergesi olsa da, Arenassız Wizards'ın, Mason'ın da kaybedilmesiyle iyice elden ayaktan düştüğünün aynasıydı. Sezona 0-5'le başlayan Wizards'ın play-off ümitleri en baştan kırılmış gibi duruyor, oyuncular hala sezona girememiş, konsantre olamamış gibi. Olan korkarım ki Eddie Jordan'a olacak, çok yazık olacak.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it is normal this Orlando´s victory, both it has an good team and Wizards is not in its best moment.
Hedo did not play very well in this game.4-12 is a bit poor, but of course the main thing is to win and he will be important in other game.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)