Sayfalar

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Laker Howard



Şu videodaki yüz ifadesi zaten Dwight Howard'ın en azından 1 senedir Orlando'da olmadığının ispatıdır. Bir takasa-transfere mutlu olunur da bu kadar da mutlu olunmaz be kardeşim. Sanki hapishanede, elleri ayakları prangalı bir adamdı Howard da Lakers onun özgürlüğünü satın aldı, azat etti onu!

Neyse gidene yolun açık olsun denir ancak. Önemli olan bizle kalmak isteyenler, Orlando'da mutlu olanlar. Aşağıdaki ayrıntılı takas yazımızdaki neredeyse her şey gerçekleşti. Sadece Josh McRoberts da pakete dahil oldu. Böyle olunca Ish Smith ile imzalanması beklenen minimum kontrat rafa kalktı, çünkü oyuncu sayısı 15'e varmış düzeyde. McRoberts'ın 1 sene ve 3.135.000 $ değerinde bir kontratı var. Kadro Derinliği kısmında PF'e Davis'i yazmayı unutmuşuz bu arada, affola.

Takas sonunda Magic'te kontratının son senesinde olan 2 isim Mc Roberts ve Redick bu sezon itibariyle önemli takas opsiyonları halini almış durumda. Afflalo ve Harkless varken Redick'e, uzun rotasyonunda da McRoberts'a pek gerek yok gibi. 2. önemli takas silahları ise hala önemli değerleri olan Harrington ve Davis. Muhtemel gelecek Magic takasları bu isimler üzerinden devam edecektir. Bu arada onca site, blog ve gazete arasında Eyenga'nın takasa dahil olabileceğini yazan tek kişi olmam da ayrı bir gurur oldu benim için. Orlando bağlantılarımız sağlam demek ki :)

Şu an itibariyle Magic'in en büyük eksiği oyun kurucu ve 2. olarak da sezonu kaldırabilecek nitelikte bir 5 numara. Rob Hennigan başına Heat ve Celtics dışında üçüncü bir bela açmamak için Howard'ı diğer konferansa gönderdikten sonra artık takım kimyası üzerinde çalışmaya başlayacaktır. Yeni Koç Vaughn'ın dediği gibi "Kaos yok, panik yok".

2 yorum:

Unknown dedi ki...

artık soldaki takipçiyi kaldırabilirsin herhalde :D

Cenky dedi ki...

O kadar yazı yazdık hakkında, biraz daha dursun :)