Sayfalar

21 Mart 2010 Pazar

Kıvrak

Türkiye'de Kaleci yetişmiyor diyenlere,
Aykut'a Ufuk'a güvenmeyip Leo Franco'ya bel bağlayanlara,
Yabancı Kaleciyi nimetten sayanlara,

KAPAK OLSUN!

Hem Şenol Güneş'e
Hem de Onur Recep Kıvrak'a,

HELAL OLSUN!

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Gotunuzle mac izliyorsunuz. 2 on liberonun oldugu toplara cikan kaleci ancak Volkan gibi salak bir kaleci olabilir. Galatasaray becerikli adamlara sahip olsaydi bugun bu kaleci kevgire dönerdi. Sadece uzerine gelen toplari aldi. Mac skoruna gore yorum yapan skor bloggerligi.

Cenky dedi ki...

Birincisi sen adam değilsin, ikincisi benim maç izlediğim uzvu değil kendi maç izlediğin uzvu yazmışsın, üçüncüsü "Galatasaray becerikli adamlara sahip olsaydı" diyerek toptan, topçudan ne kadar anladığını göstermişsin.

Son olarak da bas git, adamın asabını bozma, beğenmiyorsan bir daha da uğrama buralara! Ne yazacağımı nasıl yazacağımı sana mı soracağım kendi kişisel blogumda, adını yazacak cesareti olmayan futbol bilgesi seviyesiz herif!

nebuchadnezzar dedi ki...

rıdvan çok istemişti fenere kazandırmak için... hatta fenerbahce yönetimi ile bozulmuştu İzmir den getirmek için... onur sanırsam bucaspor da idi, rıdvan dilmen de o sıralar izmirde bir klübü çalıştırıyordu...

dün iyi toplar çıkardı. Türk futbol u umarım değerini anlar..

Adsız dedi ki...

:). Hocam ne sinir yapıyorsun. Baksana adı bile belli değil.

cannksk dedi ki...

Karşıyakadaydı, rıdvan da o zaman fahri danışman gibi bir şeydi, o sezonki kadroyu falan kendisi kurmuştu. Fenerbahce'nın alması kesin gibiydi ama 3 bin aşağı 5 bin yukarı diye çingene pazarlığı yapınca aziz yıldırım, trabzon 450bin euroyu basıp aldı devre arasında.

Ferhan Soner dedi ki...

Al sana adım. Varsa o göt sende Fenerbahçe maçında Kapalı en sola gel. Maltepe tayfasına sor beni göstersinler. Gel de sana futbolu öğreteyim :)

Cenky dedi ki...

Çok iyi oldu adını öğrendiğimiz Ferhancım. Asıl biz seni bir Sakarya maçına bekleriz maratona. Gelir bakarsın bakalım senin bildiğin futbolla bizim bildiğimiz futbol arasındaki farklar nelermiş.

Seviyesizleğine hayran olduğumu da ayrıca belirtmek isterim. Yazık o güzelim tribünleri kirletiyorsun. Çok gittik biz Kadıköy'e ama senin gibisini görmemiştik, demek bilet fiyatları düşünce seviye de seninle bir hayli düşmüş.

metak dedi ki...

Yaa bu adam buyuk ihtimalle Milli kaleyi falan devralacak Aykutta o sıra da kendine layik bir takımla Bank Asya da mücadele ediyor olacak, aynı şey değil

gorkem89 dedi ki...

bu ne böyle liseli çocuk tehdidi.