Sayfalar

8 Mayıs 2009 Cuma

Messi mi Ronaldo mu?

Sevgili dostum ozhano ile bir kaç gündür Messi mi Ronaldo mu diye birbirimize girmiş durumdayız. Kimin kimi savunduğunu söylemeden gelen giden futbolseverlere bir soralım istedik. Hazır yarı finaller yeni oynanmış Şampiyonlar Ligi'nde, her ikisi de kupanın birer kulpundan tutmuş çekiştirirken soruyoruz sorumuzu:

Siz olsanız hangisini takımınızda görmek istersiniz, Messi mi Ronaldo mu?

Anket hemen solda. Anket sonucuna göre ozhano ya da ben ötekine fena halde giydirecek, karışacak buralar :D

Yorumu, nedeni, niçini olan da buyursun davetlimiz olsun, çatallasın salatayı.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Messi gibi her hareketini takım için yapan ve paylaşmayı seven bir adama, Ronaldo gibi sadece kendine çalışan ve neredeyse her topu kaleye vurmaya çalışan bir adam tercih edilebilir mi?

sinem dedi ki...

ikisi de çok sevdiğim futbolcular, hatta gerrard'ı da koy en sevdiğim 3'lü olur -tabi faal olanlar ve galatasaray'da oynamayanlar:)-

seçmek zor. illa ki seçilecekse messi. ronaldo'nun sürekli gururunu okşamak lazım, gs taraftarı da ona gelemez, takışırlar, şımarık bu der küserler.. ckck en iyisi messi :)

ejikulat dedi ki...

bence anketin şu andaki ilerleyişine bakarsak messi tepki oylarını topluyor.
sırf ronaldonun iticiliği sayesinde messi açık ara önde gidiyor.

Adsız dedi ki...

Sevgili Cenky abartmaya gerek yok. Giydirmek falan. Özür diler geride kalan oyuncunun tarafı olur biter. Tıpkı Bülent de olduğu gibi:)

Adsız dedi ki...

MESSİ İYİ FUTBOLCU AMA SADECE ADAM GEÇEBİLİYOR RONALDO İSE FRİKİK ÇEKİYOOR KAFA VURUYOR KUVVETLİ AMA MESSİ DE BU ÖZELLİKLER YOK