Sayfalar

11 Temmuz 2008 Cuma

Ronaldo Blatter'e "Babamsın" Dedi!

Real Madrid'e gidecek mi gitmeyecek mi sorusu Temcit pilavı tadından, bozuk konserve kıvamına doğru ilerlerken, en azından fikren Ronaldo'nun imdadına FIFA ağası Sepp Blatter yetişti:

"Oyunculara uzun süreli kontratlarla köle muamelesi yapılmakta. Buna çok karşıyım. En yakın zamanda kontratın 3. senesinden itibaren oyuncuların kontratlarını fesh etmelerini sağlayacak düzenlemelere gitmeye kararlıyız. Futbolcular mal değildir. Ronaldo'nun durumu buna son örnektir, bence kulübü transferine izin vermeli"

mealindeki açıklaması sonrasında paylaşılamayan çok büyük topçu Ronaldo;

"Blatter'e katılıyorum, söyledikleri tamamen doğru."

diyerek transferinin gerçekleşememesinden aldığı hazzın mesajını Manchester dolaylarına doğru yollayıverdi. Aslında "Babamsın, ağamsın, şu işi çöz de bir Madrid havası alayım." mesajını da gönderdi Blatter'e. Şu açıklamasından sonra ben olsam gönderirdim bu adamı artık Madrid'e. Paraysa para, topçuysa topçu ne koparırsam koparırdım İspanyollar'dan. Profesyonel topçu falan hikaye, adam koymuş kafasına bir kere bugün olmasa yarın gidecek. Bu aşamadan sonra Manchester ne kadar verim alabilecek, Ronaldo eskisi gibi iştahlı oynayıp, topu arkadaşlarıyla paylaşabilecek mi? Salın gitsin kardeşim, akacak kan damarda durmaz, en azından üstünüz leke olmasın.

Hiç yorum yok: