Sayfalar

30 Mayıs 2008 Cuma

Onlar mı gelse, biz mi gitsek?

Pistonların resmi olmayan lakabına bu kadar uyan 2. bir oyuncu daha herhalde bu ligde kolay kolay çıkmayacaktır. Aktif oyuncular arasında en çok Teknik faul almış isim olarak kariyerini sürdüren 34 yaşındaki Wallace, aldığı cezalara bir yenisini ekledi.

"Kedicikler kendilerini yerden yere atıyorlar ve hakemler de bunlara faul çalıyorlar. Bu basketbol değil. Sadece eğleniyorlar bizimle, bunu biliyor olmalısınız." diyerek Hakem kararlaını sert bir şekilde eleştiren Walace tam 25000 $ para cezasına çarptırıldı.

Düşünüyorum da basketbolumuzda olmasa da özellikle futbolumuzda bundan kat be kat sert, hedef gösterici ve aşağılayıcı beyanlara maruz kalıyor hakemler ve bu sözleri söyleyenler kolay kolay ceza almıyorlar. Ancak bir şekilde basın ve rakipler tarafından cılkı çıkarılırsa sözlerin, ancak o durumda hak mahrumiyetleri geliyor, para cezaları da değil. Kim haklı sizce, NBA yönetimi mi, bizimkiler mi?

Acaba David Stern ve NBA yöneticileri arasından bir kaçını transfer mi etmeliyiz?

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, toplanan bu cezalar Amerika çapında hayır işlerine harcanmakta, bizde galiba gelir kaydediliyor federasyonlara, bilen varsa salata aşağıda.

Hiç yorum yok: