Sayfalar

12 Ağustos 2012 Pazar

Hangisi?

Hemen yanda bir anket var. Ağustos sonuna kadar açık tutmayı düşünüyorum. Açıkçası gelen, giden, okuyan, tıklayan ne düşünüyor, hangisini tercih ediyor görmek istiyorum. Bloglara ilgi devam ediyor mu yoksa diğer sosyal medya araçları çok daha mı öne geçti ve bazı araçlar önemini kaybetti mi merak ediyorum gözünüzde. Oylayın işte yav, uğraştırmayın.

4 yorum:

Oğuzhan Arslan dedi ki...

Valla aklımdan geçen bir anket. Bundan iki üç yıl önce açsaydım blog diyorum. O zamanlar daha bir güzelmiş sanırım, daha bir okunuyormuş. Şimdi yazıyoruz, yine bir kitleye hitap ediyoruz ama sanki eskisi gibi takip eden yok. Öyleyse gerçekten üzücü, emeklerimize yazık :) Sonucunu merakla bekliyorum. Oyum hem eski havalarının kalmadığına hem de blogtan vazgeçilmeze gidiyor. Eski havaları kalmasa da vazgeçilmezdir yani, hala okurum :)

Uğur Yılmaz dedi ki...

Bence facenin bu anlamda etkimnliği çok az. Ancak twitterdaki bilgi akışı vs çok üst düzey. Yine de 140 karakter muhabbetinin de etkkisiyle twitter ve bloglar benim için eşittir. Face onlardan çok geridedir. Buna en çok uyan şık 2. O yüzden onu işaretledim ama düşüncem de böyledir yani söylemek de yarar var :)

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir anket hocam Tebrikler...

pelezinho dedi ki...

bloglara ilgi hala mevcut.lakin artık sessiz bir okuyucu kitlesi var.sadece okuyan ama üzerine bir iki kelam etme gereği duymayan bir kitle.birçok alternatif sosyal medya bloglara ciddi bir darbe vursada blog meselesi hala özünde değerlidir.ve yeride çok ayrıdır