Sayfalar

17 Temmuz 2012 Salı

O.J.Mayo da Dallas'ta ve Diğer İmzalar...

Memphis'ten ayrılan serbest oyuncu O.J.Mayo'nun uzun zamandır nereye gideceği merak konusuydu. Bir kaç saat önce Mayo twitter hesabından Dallas'la anlaştığını duyurdu. Hemen ardından Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban da Mayo'ya hoşgeldin twiti atınca iş resmileşmiş oldu. Dallas Mayo takviyesiyle Collison, Brand ve Kaman'ın ardından kadrosuna daha da bir güç katmış oldu.

Öte yandan uzun zamandır bahsi geçen Hawks-Bulls takası gerçekleşti ve Korver Hawks yolunu tuttu. Bu takasta Hawks Korver için önceki Joe Johnson takasından aldığı trade exception'ı ve bir miktar parayı kullandı. Bulls ise salary cap'ini hafifletmiş oldu.

Brooklyn Nets takımdaki eksik parçalar için arayışlarını sürdürürken veteran oyuncuları takibe devam ediyor. En son olarak dün Jerry Stackhouse ile anlaştılar. J-Stack 38 yaşında ve imza attığı kontrat da 1 yıl-1,4 milyon değerinde. Nets önceki gün de geçen sezon Bulls'ta görev adımı rolünü layıkıyla yerine getiren C.J.Watson ile anlaşmıştı.

NY Knicks Lin konusunda çıkmazdayken eski oyuncusu Raymond Felton'ı kadroya katarak arka alanı garantiye almaya çalıştı. Portland ile gerçekleştirilen takasta eski bir Knicks oyuncusu olan Kurt Thomas da geri dönerken Portland sign and trade ile Jared Jefferies, Dan Gadzuric, Avrupa'da kariyerlerine devam eden Kostas Papanikolau ve Giorgios Printezis'in hakları ile ileriki yıllardan korumalı bir 2. tur draft hakkını almış oldu bu takas sonunda.

Orlando Magic ise daha önce anlaştığı oyun kurucu Jameer Nelson ile 3 yıllık bir kontrat imzaladı. Kontrat tahminen 25 milyon seviyesinde.

Hiç yorum yok: