Sayfalar

19 Temmuz 2012 Perşembe

Jamison Lakers'ta, Lakers Howard'ın Peşinde

Los Angeles takımları önümüzdeki sezon çin kadrolarını ciddi şekilde güçlendirmeye devam ediyorlar. 3-4 sene öncesine kadar ligin en önemli skorerlerinden olan ve kolay kolay maç kaçırmayan 14 yıllık veteran Antawn Jamison da bu çalışmaların bir parçası olarak Lakers'la 1 senelik veteran minimum kontratı imzaladı. Bu da yaklaşık 1.4 milyon kazanacak demek. 3 ve 4 numaraları yedekleyecek ve Kobe dinlenirken takımın skor yükünü çekebilecek bir isim Jamison. Kariyer ortalamaları 19.5 sayı 7.9 ribaunt 1.7 asist 1 top çalma ve % 34.6 üçlük yüzdesi olan Jamison bir Howard takası olmazsa Metta World Peace ve Pau Gasol'un yedeği olarak rotasyona dahil olacak.

Bu arada Lakers'ın Howard gelecek sezon için sözleşme uzatmayı kabul etmese bile bu takasa dahil olmak istediği, muhtemel bir şampiyonluk veya final oynanması halinde Howard'ı kolay ikna edebilecekleri düşüncesiyle arayışlara devam ettiği haberleri gelmeye devam ediyor. 15 Temmuz'da bu konuyla ilgili bir yazı yazmış ve Cleveland - Orlando - Lakers üçgeninde gerçekleşmesi muhtemel takasın ayrıntılarını vermiştim. O plan doğrultusunda bir takas çıkarsa şaşırmamak gerek.

Öte yandan Hornets Gordon'un, Blazers Batum'un diğer takımlar tarafından önerilen kontratlarını karşılarken, Knicks Lin'e Rockets'ın önerdiği kontratı karşılmadı ve Linsanity Rockets oyuncusu oldu. Hem Lin'in hem de New York'un Çin asıllı nüfusunun konuya ciddi tepkileri oldu. Lin'in Rockets taraftarına basın karşısında tanıtımı bugün.

Hiç yorum yok: