Sayfalar

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Guti'nin İşi Çok Zor

Başlığa bakıp da Guti'nin sahadaki işinin çok zor olacağını söylediğimi falan zannetmeyin sakın. Tam aksine Guti'nin saha dışındaki işi çok zor olacak. İspanya'da hakkında eşcinsel olduğu iddiaları ortya atılmış olabilir, Guti çocukları olan bir baba olabilir, Guti'nin model bir sevgilisi olabilir ama Guti artık Türkiye'de. Ve kabul edelim ki Guti Süper Lig tarihinin en yakışıklı transferi. Sarı saçları, mavi gözleri, iç gıcıklayan gülüşü, bakışı ve düzgün fiziğiyle uzaktan görüldüğünde bile iç çektirecek, bir çok erkeği kıskançlıktan çatlatacak cinsten bir adam. Guti'nin her dışarıya çıkışı olay olacak, her dakika arkasında magazin basını adım adım takip edecek onu, yetmezmiş gibi bir çok servet ve futbolcu avcısı peşinden ayrılmayacak kuyruğu gibi. Kimseye laf söylemek ya da aşağılamak gibi bir amacım yok ama yakışıklılık konusunda Guti'yle aynı ilin çevreyolundan geçemeyecek Servet, Selçuk, Jo, Gio Dos Santos gibi adamların nasıl hatunlarla beraber olduğunu görünce bir anda Guti'nin etrafında oluşacak kadın yığınını düşünmeden edemiyorum. Para peşinde olmayanlar dahi, Guti'nin sadece kendisinden etkilenip onunla bir gece geçirmek isteyenler de öteki avcılar gibi etrafını saracak ve sülük gibi yapışacaklar İspanyola.

O yüzden bence Guti'nin İstanbul'da işi çok ama çok zor. Umarım sadece işine konsantre olabilir de onu daha çok spor sayfalarında Beşiktaş'a ve Türk Futboluna kazandırdıklarıyla görürüz.

2 yorum:

M.T dedi ki...

bu konuda zamanında yine bir Beşiktaşlı Guinti de zorlanmıştı ama o halinden hiç şikayetçi değildi. denilen o ki her gece birden fazla hatunla birlikte olurmuş İtalyan aygırı..

Uğur ! dedi ki...

en yakışıklı demeden önce hary kewell ve neil gillerde biraz yakışıklılar sanki!..