Sayfalar

12 Nisan 2010 Pazartesi

Tatlı Bir Hayaldi Play-Off

Biraz aşağıda Crucial Loss başlıklı gönderide bahsetmiştik Toronto'nun yaşaması muhtemel kriz ve kayıplarından. Dediğimiz oldu haliyle, beklenen gelişme buydu, doğal olanı, ötesi biraz hayalcilikti gerçekten, Toronto evinde Chicago'ya yenildi. Bu kayıp Chicago'yu çok avantajlı hale getirdi, aynı derecede kalsalar bile playoff Bulls'un olacak. Geriye kalan son 2 maçı Toronto'nun kazanması Bulls'un kaybetmesi gerek şimdi. O da mucizeye yakın bir ihtimal. Bulls evinde Boston'la oynadıktan sonra Charlotte deplasmanına gidecek. En azından iddiasız, yeri belli Charlotte'ı yeneceklerdir. Toronto ise dışarıda Detroit içeride Knicks ile karşılaşacak. Bosh olmadan onlar seviyesinde bir takım Toronto, rakipler amaçsız ve kendini göstermek isteyen oyuncularla dolu. Toronto play-offsuz bir yaz daha geçirecek, Chicago ise Cavs'in ateşi ile kavrulacak. Bu yaz bir çok değişikliğe gebe artık Kanada takımı, bu değişiklikler içinde Hidayet de olabilir. Sezonun en iyi hammaliyesini yapmış olsa da dün gece (19 ribaunt, 9 asist, 3 top çalma), bu sezon isteneni bir türlü veremedi skor anlamında Hidayet. Belki de biletini hazırlamıştır bile.

3 yorum:

Anıl Duman dedi ki...

Şimdiye kadar hep kızardım. bu kadar avrupalı olmasına rağmen niye alan savunması yapmıyor bu takım diye. Dün gecede Chicago pota altında dağıttı Raptorsın, dış şutlarıda sorunlu olan bu takıma alan en iyi çözüm olacaktı. Triano bunu da akıl edip doğru hamleyi yaptı ancak ben istediğime oda yaptığına pişman olmuştur heralde. Bargnani hiç mi oynamadın avrupada zone be kardeşim. Alanın ortasında böylemi oynanır. 2. pozisyonda gardda 1'e 1 oynuyordu. arka taraf bomboş, karşılamalar yok tabiki. Yok cümle kuramıyorum o kadar kızdım dün gece.
Bir çift sözde Triano'ya madem zone yaptıracaksın (ki yaptırmalısın) arkadaş hiç mi çalıştırmazsın, bu kadar berbat alan mı olur, bu kadar berbat alanda oynıcak oyuncumu seçilir. bir ara Hedo 2-1-2'nin pivotu olarak oynuyordu.
Yanımda basketle az ilgili bir arkadaşın maç için yorumu;
"abi bari basketbolu bilen takım çıksın playoffa"

Adsız dedi ki...

bulls ile raptors sezonu eşit dereceyle bitirirlerse 8. raptors oluyor, bulls değil. orada bir yanlışlık var...

Cenky dedi ki...

@ Anıl

Sonuna kadar haklısın. Bargnani sadece şut konusunda ilerledi şu son 3 senede, savunasını bir adım geliştirmedi. Bu kadroyla bu kadar olur ama.

@Adsız

dediğin doğru, eşleşmede Toronto öndeymiş, bu gece çözülecek bakalım düğüm.