Sayfalar

7 Ocak 2010 Perşembe

Televizyon'dan Nefret Ediyorum!


Bir kanalda Behlül Bihter'i götürüyor, diğerinde Atatürk'ün masonluğu tartışılıyor, bir başkası iç karartıcı dizisini sürmüş yayına, Kurtlar Vadisi her zamanki gibi bilmem kaçıncıya tekrarda, bi tarafta Hemşo'nun 50. yayını, bir kaç kanal yabancı filmlerle, dizilerle sıyrılmış işin içinden. Eğitici, öğretici, yön gösterici tek şey yok. Bunlar başlamadan önce yayındaki haberler ise apayrı bir hikaye. 30 ayrı kanalda aynı haber 30 farklı yorumla veriliyor. Aynı haberden sonra bu 30 ayrı kanal 130 ayrı adama sallıyor. Haberi de, iğrenç - ahlaksızlar dolusu dizisi de, nefret dolu, nifak dolu acayip programları da her gece aynı, aynı, aynı!

Yugoslavya'yı televizyonla yıktılar, sıra bizde. İyice esiri olduk aptal kutusunun.

Nefret ediyorum Televizyon'dan! Televizyonu maçtan başka bir şey seyretmek için de açmıyorum arkadaş! Lanet olsun böyle düzene, lanet olsun! Allah topunu bildiği gibi yapsın!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocam aynı doktorasını bitirmiş de kendine vakit geçirecek birşeyler arayan birine benzettim bir an seni yoksa öyle misin :D

Cenky dedi ki...

2 aydır ilk kez TV karşısına geçip bu manzarayla karşılaşınca ve 2 ayda hiç bir şeyin değişmediğini aksine daha da kötüleştiğini görünce asabım çatladı be hocam! Bir gece de kendime ayırayım ama di mi hocam :D

Adsız dedi ki...

ayır tabi sayın hocam bundan sonra tüm günler geceler senin :D

Cenky dedi ki...

Geceler benim gündüzler senin olsun ama en başta sağlık olsun hocam. Sağlıklar, sağlıklar, sağlıklar diliyorum tüm sevdiklerimize ve sana en başta.