Sayfalar

5 Haziran 2009 Cuma

Kobe Tecavüz Etti!

Kobe Bryant alenen Orlando Magic'e tecavüz etti ama bir Allah'ın kulu da ne polisi aradı ne ambulans çağırdı!

Bu maçın yazısını aşırı yoğunluktan ve şehir dışına çıkacağım için yazamayacağım ama Kobe'nin açık tecavüzünü hazırlayan faktörlerden biri de, beklenenden çok daha iyi dönmüş olsa da, Jameer Nelson'ın dönüşü oldu. Van Gundy kendi tekerine çomak soktu adeta. 3. çeyrek hastalığı debreşti, Lakers Howard'ı muazzam savundu, Lewis henüz Los Angeles'e gelmemişti. Pazartesi kombin edilmiş 2 maçın yazısı bir arada.

3 yorum:

nebuchadnezzar dedi ki...

aynen öle oldu... haklısın walla ... ama bence magic in bahsettiğin avrupai yada old school kolej havası hali nerede idi ben merka ediyorum... sanki orada değildiler... mahalle arası oynadığımız maclara döndü oha o mahallede o cocuk var, kesin macı kaybettik tarzı oldu:D

tecavüz tabiri caizse cuk die oturdu..

tam bir star gibi ii kobe :D

muribbi dedi ki...

hoş bir başlık olmamış.

tolga dedi ki...

aklımda bir ton şey vardı öteceğim ama,madem cenk hoca yazıyı ertelemiş,bize de hocanın peşinden gitmek düşer(tarikat ilişkisini andırdı bu cümlemsim).ancak kobeye de bir çift laf etmeden kendimi alamayacağım:kobeciğim,tamam bizi köşede kıstırıp uygunsuz işler yaptın ama,biz o çeneni ileri çıkartmak suretiyle yaptığın ağız hareketlerini bundan önceki iki turda da görmüştük(kg ve lj23).en sonunda o ağızların nasıl paralize olduğunu da,umarım sen görmüşsündür.en sonunda da kobeye,daha önce muadillerine yolladığım adnan polatın seslendirdiği "saat kaç?-20.45" adlı türküyü gönderiyorum.not:magic olamazsa şampiyon,bu yazdıklarımın blogdan kaldırılmasını arz ediyorum:)