Sayfalar

5 Şubat 2009 Perşembe

Beckham Milan'da Kalmak İstiyor Ama Neden?

Başlığı okuyunca bir çok kişinin aklına tekrar Milli Takım'da oynamak, Avrupa'da tekrar gündeme gelmek gibi konular gelebilir. Hatta bazıları uzun zamandır yakalamadığı arkadaşlık ortamını Milan'da yakaladı, onu sahiplendiler fikrini de savunabilir. Ama ben konuyu bu noktadan farklı bir yere çekmek istiyorum. Çektiğim o yerde de karşımıza çıkan isim David değil Victoria.

Spice Girls'ün eski yıldızı ve estetik ameliyat eseri Victoria Beckham, asıl adıyla Victoria Caroline Adams, David Beckham ile evlendikten sonra onun kariyerine yön veren isim oldu. Manchester'dan olaylı ayrılışı ve Real Madrid'e attığı imzanın hep Victoria'nın baskısı ve kişisel hırsları nedeniyle gerçekleştiği söylenmekte. Avrupa'nın en önde gelen ticari pazarlarından biri olan Futbol Endüstrisinden pay alabilmek için kendi müzik geçmişiyle birlikte David'in popülerliğini kullanarak daha çok şan, şöhret ve para peşine düştüğünü dşünüyorum ben kendi adıma. Röportajlarında ve ekrandaki her görütüsünde kibirli ve kendine aşırı güvenen bir duruş sergileyen Victoria, David Beckham'la evlendikten sonra Spice Girls'ü bırakarak solo albümler yapmaya ve iş dünyasına yönelmiş. Özellikle moda sektöründe bir çok firmanın tanıtım ve reklam organizasyonlarında yer almış, daha sonra bazı firmalar için moda editörlüğü yapmış ve en sonunda eşi David'in de adını kullanarak "dvb" markasını piyasaya sürmüş. Hem gözlü hem de kozmetik alanında firmayı büyütmek için çalışmalarına devam etmekte.
David Beckham'ın LA Galaxy'e transferi uzun süre boyunca konuşuldu Avrupa'da. Amacı Amerikalılar'a tekrar futbolu hatırlatmak ve popülerliğini arttırmak olarak lanse edildi. Ama buna inanan pek kimse olmadı açıkçası. Bu transferin gizli amacının Victoria'nın önlenemez Hollywood tutkusu olduğu, Avrupa'dayken en büyük hayali olan Hollywood filmlerinden rol kaparak sinema sektörüne kapağı atmak ve temellerini attığı ticari işlerine Amerika'da yeni bir pazar açmak olduğu hep iddia edildi. Ancak işlerin istediği gibi gitmediği ve sadece Heidi Klum'un sunduğu moda yarışması Project Runway'de misafir jüri üyesi ve Ugly Betty adlı komedi dizisinde 1 bölüm misafir sanatçı olarak rol bulabildi Victoria. Sabırsız ve kibirli yapısından dolayı yeni bir çıkış yolu arayabileceği ve kabağın David'in başına patlayabileceği düşünülürken bir anda Milan transferi mevzusu ortaya çıktı ve David apar topar İtalya'ya transfer oldu. Moda'nın Avrupa'daki en önemli merkezlerinden biri olan Milano şehri ve David'in Avrupa'daki popürlerliği birleşince David'in Milan'da kalması Victoria için uygun bir çözüm haline geldi. Mart ayna kadar İtalya'dayım diyen David bir anda ağız değiştirip mümkünse Amerika'ya dönmek istemiyorum demeye başladı. Bu sırada değişen tek şey Avrupa'ya dönen Victoria'nın magazin tarafından tekrar aranan kadın haline gelmesiydi.

Velhasıl kelam David Beckham'ın kariyeri Victoria'nın hedefleri doğrultusunda yön buluyor. Ve eminim ki bir şekilde David Avrupa'da kalacak, çünkü Victoria öyle istiyor.

Hiç yorum yok: