Sayfalar

2 Eylül 2008 Salı

Sağlık Denilen Hazine

Çarşambaya dönüyorum görüşürüz demiştim, 15 gün oldu tam tamına dönemedim. Döndüm de kendime gelemedim daha doğrusu. Geçen çarşamba döndükten sonra çok hareketli bir 36 saat geçirdim ve çok ama çok kötü kaptım şifayı. Ateşim öylesine çıktı ki bir ara beynim haşlanacak sandım. 4 günün 3'ünde neredeyse ölü gibi yattım. Şok ilaç tedavisi, ispirto banyoları, günde 43539687353873 kez terlemeden sonra ancak bugün toparlayabildim kendimi, bilgisayarın başına geçebildim. Ama öylesine bir baş ağrısı var ki tarif edemem. Yemek yemenin insana işkence, tuvalete gitmenin zulüm gibi geldiği saatler yaşadım. Uyumak isteyip uyuyamamak, konuşmak isteyip konuşamamak ne kadar zor. Sağlık çok büyük hazine.

2. gündür işe ve Ramazan'a başlayamadım, yarın için çok ümitliyim. Salatamdan zaten 15 gündür ayrıyım, içim buruk. Dedim ya yarın hedef günüm. Biraz daha nekahat, sonra feci dolan bünyeyi boşaltma zamanıdır. Hala gelip giden herkese sonsuz teşekkür, yoksa kendi kendime konuşuyordum :D

3 yorum:

sinem dedi ki...

büyük geçmiş olsun efenim :)

firat selcuk dedi ki...

yaz günü hastalanma sacmalıgına ben de dahil olmustum 2 hafta once, neyse ki ben bir kac gun ateslenip kurtuldum yataga da düsmedim..

gecmis olsun, tekrar hosgeldin aramıza ;)

nebuchadnezzar dedi ki...

geçmiş olsun walla bende merak etmiştim ne oldu die... ii yazılar bekliyoruz sağlığına kovuşta... kolay gele...