Sayfalar

25 Haziran 2008 Çarşamba

NBA Draft 2008

Yarın gece yapılacak bu senenin oyuncu seçimleri. Geçen senelere göre çok daha potansiyelli bir jenerasyon gözükmekte listede. Chris Paul ve Deron Williams'tan sonra ilk kez patlayıcı ve lider bir oyun kurucu geliyor örneğin, Derrick Rose. Her iki forvet pozisyonunu da çok iyi oynayabilen Micheal Beasley, sorunlu ama çok ciddi bir skorer O.J.Mayo, pota altını karartan Lopez ikizleri, uluslararası yıldızlar Gallinari, Batum, Koufos ve ligimizin temsilcileri Ömer Aşık ile Semih Erden.

1 numaranın kim olacağı konusunda hala bir çok fikir dolaşmakta. Bulls bile ilk sıradan kimi seçeceğine karar veremedi. Rose'u seçerlerse Hinrich'li takaslara girmeleri muhtemel, Beasley'de karar kılarlarsa Deng belki de topun ağzında olacak. Benim düşüncem Rose'u seçecekleri. Ayrıca geçen sezonu hayal kırıklığı ile bitiren takımlardan Indiana, Phoenix, Miami oyuncu seçimleri gecesi enteresan takaslara imza atabilirler. Aşağıda lotarya seçim sıralaması, daha detaylı sıralama ve oyuncu analizleri için şu kapıdan Nbakolik'e.
  1. Chicago Bulls
  2. Miami Heat
  3. Minnesota Timberwolves
  4. Seattle Supersonics
  5. Memphis Grizzlies
  6. New York Knicks
  7. Los Angeles Clippers
  8. Milwaukee Bucks
  9. Charlotte Bobcats
  10. New Jersey Nets
  11. IndianaPacers
  12. Sacramento Kings
  13. Portland Trail Blazers
  14. Golden State Warriors

1 yorum:

Dogan dedi ki...

Ömer bi adım önde draftta Semihin ise farkı yok aslında sanki klonlanmış iki basketbolcu ama Ömerin şansı daha fazla diyebilirim.