Sayfalar

26 Haziran 2012 Salı

Dwight Howard Takası Draft Gecesi Gelebilir

Howard'ın geçen sezon Orlando'ya çıkardığı sorunlar ve sonunda kaybedilen sezon bir çok kişinin kellesine mal oldu. Yeni GM Hennigan ise kararlı ve sert adımlarla giriş yaptı. Önce Yardımcı GM Twardzik ve 6 tane oyuncu ajanını (scout) kovdu hemen ardından Pistons'ın Yardımcı GM'i Perry'i Pistons'takinden daha geniş yetkilerle göreve getirdi. Gözüken o ki Koç mevzusundan daha ziyade Hennigan'ın hedefi draft gecesi bir şeyler yapabilmek. Ligde 12 senelik tecrübe sahibi Perry ile sanırım Howard'ı üst sıralardan draft hakları ve bir kaç kalbur üstü oyuncu karşılığında elden çıkarmaya hazırlanıyor Hennigan. Şu an için zaten Houston Howard'a talip durumda. Lowry ve Martin'i ellerinden çıkarıp yukarlardan draft hakkı alıp Howard takasında kullanmak istiyorlar. Önümüzdeki bir kaç gün heyecanlı, bol adrenalin ve dedikodulu geçecek anlaşılan.

Bu arada Washington Lewis'i Okafor ve Ariza karşılığında Hornets'a göndererek önemli bir hamle yapmış oldu. Hornets Washington'ın 46. sıra draft hakkını da aldı bu takasta. Okafor ve Ariza'nın 2şer senelik kontratları mevcutken, Lewis kontrtının son senesinde bu sezon itibariyle NBA'in en çok kazanan 2. ismi durumunda. Hornets'ın Lewis'in kontratını satın alması ya da almasa bile sezon sonu boşalan bütçeyi büyük bir isme imza attırmak için kullanması bekleniyor.

1 yorum:

Oğuzhan Arslan dedi ki...

Rockets ciddi ciddi düşünüyor Howard'ı. Bunun için bazı takaslara giriştiler, ilk olarak Minnesota'nın 18. sırasını aldılar draftta. Şimdi ellerinde 14-16-18. sıralar var. Bununla birlikte Lowry veya Scola sunmayı planlıyorlar. Olmadı başka bir takasa girişip ilk 10'dan bir draft hakkı alıp öyle Magic'in kapısını çalacaklar. Yeni sezonda kırmızı formayla görebiliriz Superman'i.