Sayfalar

27 Ocak 2012 Cuma

Orlando Magic 83 - 92 Boston Celtics

Anlatılır, anlaşılır, yorum yapılır bir şey değil. 27 sayıdan maç verilmez. Boston'un yine müthiş üçlük savunması ve adam kilitlemesi iş gördü. SVG'nin buna acil çözüm üretmesi gerek. Başka da bir şey yazmayacağım, asabım bozuk.

3 yorum:

tolga dedi ki...

sabah uyku tutmadı, tekrar uyuyamadım hocam, düşün yani nasıl kederlenmişim?

alkinality dedi ki...

izahı kolay yapılacak birsey değil bazen takım sanki marşı bir anda kesilen araba gibi otobanda zınk diye duruyor...ortalamanın üstünde şutörler olmasına ragmen ben hala takımda güven duyulan bi şutör eksikliği hissediyorum.oyun cok howardın üstüne yıkılıyor ve bu kadar vaskı olunca howardın bir tim duncan olmadığı gerçeği yüzümüze tokat gibi vuruyor...

tolga dedi ki...

Ne yazık ki, sıkıntılı anlarda topu Howard'a indirmek de bir fayda olmuyor, denildiği gibi bir Duncan değil... Aslında bu tip durumlarda herkes hücumda nasıl bir çıkar yol buluruz diye telaşa düşüyor ama boston tam tersi yolu izliyor... adamlar nasıl keseriz heriflerin hızlarını diye düşünmüşler, hücumda değil de savunmada bir b planı devreye sokuyorlar. dün gece hücumda ağım şahım bir top oynamadılar hatta biraz da ballıydılar, bir de michael smith diye, söylemesi ayıp şerefsiz bir hakem de devreye girdi, ama savunmada bir vites arttırdılar ki magic'i de böyle paniğe sürüklediler.