Sayfalar

22 Aralık 2011 Perşembe

Sarbi'nin Galatasaray'a Müthiş Katkısı!

Kaynak: Sporx

7 yorum:

Arrow Cave dedi ki...

O muhteşem ortalardan mahrum kalmak var bi de;DD

Nihat ONUR dedi ki...

Sporx'in manipüle etmek için çıkardığı istatistiklere Galatasaraylılar maalesef alet olmuş .üzüldüm !

selaminko dedi ki...

Sabri hakkı en cok yenen oyuncudur benim gözümde Sabri candır. bazıları gibi şerefsizlik yapıp yedek kalınca takımı satmaz. içindeki gs sevgisi ona gs basarılı olsun da ben olmasam da olur dedirtir. ama ne yazık ki gs taraftarı bile kendisi ile alay ediyor. buna rağmen gocunupta birgünden birgüne de süper oynadıgı bir mactan sonra taraftara laf sokayım havasına girmemiştir bugune kadar. tribunde oturdugu maclarda dikkat edin bir taraftardan farksızdır. kısacası sabri candır. orta yapmayı bilse zaten real de olurdu di mi :)))

Cenky dedi ki...

@Nihat Onur

Benim hiç bir şeye alet olduğum yok, aksine Sporx'i ben alet etmiş durumdayım 3 senedir blogta yapmış olduğum Sabri eleştirilerine. Sabri'yi senelerdir eleştiriyorum ben, şu istatistiği Sporx yapmamış olsa yarın ben yapmış olacaktım ayrıca.

@selaminko

Galatasaray'da nice Galatasaraylı ve Sabri'den çok yetenekli adama sahip çıkılmadı bunca sene. Ben A takıma çıktığı ilk günden beri zararının hep faydasından daha çok olduğu görüşündeyim. Ona tanınan tolerans en yakın örnek Arda'ya tanınmadı. Bir adam sırf üçlü çektiriyor ve altyapıdan diye senelerce kendini geliştirmediğini ve sadece çok koşan düz bir adam olduğunu görmezden gelemem açıkçası. Sabri orada diye nice sağ bekler, sağ kanat oyuncuları harcandı Galatasaray'da. Çok iyi Galatasaraylı olması Galatasaray'da forma giyip kaptan olması gerektiğini göstermiyor benim nazarımda.

Arrow Cave dedi ki...

Messi ile Sabriyi aynı takımda değil aynı restorantta bile düşünemiyorum Sabri Messi'yi yemek yiyemez hale getirir bitap düşer Sabri modern futbola tepki olarak doğdu bir kere böyle gelmiş böyle gider;DD

M.T dedi ki...

Cenky sözlerine birebir katılıyorum. Görünen köy kılavuz istemiyor ama o köyü de malesef görmek istemeyen görmüyor.

selaminko dedi ki...

Sabri candır. Galatasaray'ın içinde küstürüldü dediğiniz adamlara bir bakalım. H.Şükür mesela futbolculuğuna tek kelime laf etmem ama futbolunun son deminde oyundan kendisi alınınca oyuna giren Cafercan'ı sahiplenmemiştir. Tribunden bir kez olsun adam gibi izlenmemiştir. Kaptan yapıp bagrımıza bastıgımız Büyük Kaptan dediğimiz adam GS'a gol atınca sevinmiştir. H.Unsal dediğimiz adam GS'a sallamak için elinden geleni yapmıstır. Arda denen herif yabancılara takmıs ve takım ici butun dengelerin icine edip gitmiştir. Sabri ise böyle değildir. Küsmeden kızmadan işine bakar. Ha yeteneği kapasitesi bellidir. Ama ben milli takımda da Galatasaray'da da (Eboue yoksa) ilk tercih olarak Sabri derim. Çok begenilen Gonul'un özellikle milli forma altındaki performansını gördükten sonra. Sabri Galatasaray'da kalmalıdır. Galatasaraylılığın ne demek oldugunu göstermek için de olsa bu takımda kalmalıdır. İşine bakan tribunde oturdugunda surat asmadan Gsın her golune sevinen adamdır, sakatken bahanesiz bir sekilde her gs macında tribunde oturan adamdır sabri. tuncayın uclusune yanıt verebilmek icin bir yerlerini yırtan adamdır sabri. kafası muhtemelen cok calısmayan ama galatasaraya asık bir adamdır sabri. bu takımdan sabri giderse takımın ruhu gider.