Sayfalar

4 Ağustos 2011 Perşembe

Internet Gazeteciliğinin Suyu Çıkmış

Arkadaş yaptığınız haberin içini bir okuyun da ona göre atın manşetinizi. Sen Milliyet Gazetesinin bir çalışanısın, alelade bir yerde alelade bir iş yapmıyorsun ki. Yazık gerçekten yazık. Suyunu çıkarmışlar bu işin de...

4 yorum:

koala dedi ki...

Milliyet Gazetesi'nin de içi boşaldı. Şu kadarını söyleyeyim, arada yemekte, kahvede, sigarada denk geliyorum bunlara. Hepsi çocuk ve emin ol, hangi durumda -de, -da ayrı yazılır onu bile bilmiyorlar. bu kadarını söylemem yeterli olur sanırım.

Ayk23 dedi ki...

MERHABA,

BLOGUNUZU SEVEREK TAKİP EDİYORUM ANCAK TEMANIZ HAKKINDA BİR SORUM OLACAK. BLOG BAŞLIĞININ TAM SAYFAYA NASIL SIĞDIRILACAĞI KONUSUNDA BANA YARDIMCI OLMANIZ MÜMKÜN MÜ?

TEŞEKKÜRLER

Cenky dedi ki...

@Ayk23

Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama bizim bloğun şablonu eskilerden. Dolayısıyla üstbilgi kısmını en yukarı yerleştirip içine banner'ı çaktığımız için sıkıntı olmadı. Web tasarımı ya da benzeri konularda daha tecrübeli blogger arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaklardır eminim.

Ayk23 dedi ki...

Demek istediğim blogger'da hangi şablonu seçersen seç, sayfa ortadan 3'e bölünmüş biçimde gözüküyor ve bende bunu değiştirmek istiyorum. İlgine teşekkür ederim.