Sayfalar

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Çoban Salata 2 Yaşında

 Bu 1611. gönderisi Çoban Salata'nın, beni en çok gururlandıran, en çok "iyi ki açtım bu blogu" dedirteni. Çoban Salata hayatıma girdiğinden beri vazgeçilmezim oldu. Herşeyden vazgeçebildim ama ondan asla. Çok farklı bir duygu, sanki çocuğum gibi bu blog. 29 Mayıs 2008'den beri ellerimle büyütüyor, adam ediyor, ileri götürüyorum bir anlamda bu blogu. İnanılmaz keyif alıyorum yazmaktan, paylaşmaktan, burada tartışmaktan. Hele ki ozhano katıldıktan sonra apayrı bir tat aldım şu yaptığımızdan. volkanbk3 de temmuz itibariyle coşup şaha kaldıracak Salata'yı, daha da bir gururlanacağım.

Beğenmeyenler, haz etmeyenler, laf söylenler oldu çoğu kez ama bizlerle içindekini paylaşanlarla çok yakın bir iletişim kurduk. Kimseyi kırmamaya ama görmezden gelmemeye de çalıştık hataları. En çok Galatasaray yazıp en çok Galatasaray'ı eleştirdik. Hiç klasik bir maç yazısı okuyamadınız burada, hep farklı açılardan baktık olaylara, farklı şeyler gördük, onları paylaştık. Biraz ayrı kalmak istedik herkesin bildiği konseptten, bazen becerdik bazen beceremedik ama çok keyif aldık bu blogtan, okunmaktan, takip edilmeken, tartışmaktan.

Sağolun, varolun 2 sene sonra hala ne yazdık diye merak edip bloga uğrayan tüm müdavimlerimiz. Sağolun bloga bir kez bile uğramış olsa da yazdıklarımızın bir satırını bile okumuş ziyaretçilerimiz. Sağolun Çoban Salata'dan tadan herkes ve sağol Sevgili Salata bu kadar lezzetli kalmayı başarabildiğin için senelerdir.

Çoban Salata 2 yaşında! Çoçuğumuz büyüyor!

12 yorum:

volkanbk3 dedi ki...

çoban salata'nın en sevdiğim yönü:
bekledikçe suyunu salar ya domates, biber de tadını paylaşır sirkeyle işte o zaman daha bir tadından yenmez oluyor çoban salata...
işte biz de öyleyiz...
iyi ki katılmışım dedirten blog =)

nebuchadnezzar dedi ki...

ellerinize sağlık... :d umarım klavyeye basan parmaklarınıza bir zeval gelmez :P

Mehmet Dinler dedi ki...

Tebrikler Cenk Abi. Blogger'daki bir bloga ilk girişim Çoban Salata'yla olmuştu, bir türlü okumayı bırakamadım ben de Çoban Salata'yı. Son birkaç ayda bilgisayarsızlık yüzünden çok geri planda kalsa da benim için okumaktan en çok zevk aldığım blog hep çoban salata oldu. Tebrikler, nice 2 yaşlara.

Bu arada daha Orlando yazısı gelmemiş bekliyorum :D

Uğur ! dedi ki...

Yazıdan iştahım açıldı, afiyet olsun diyecektim neredeyse oysaki bu duruma gidecek söz iyi ki varsınız olmalı. neyseki ellerinize sağlık ta bu işi kısmen görür.

bu harika blogu takip etmeye devam edeceğiz...

M.T dedi ki...

Başarılar, tebrikler, saygılar, hürmetler. Ne desem az kalır yanında. İyi ki varsınız ve iyi ki olacaksınız:) Nice nice yıllara...

sinem dedi ki...

1611'in 1611'ini de okudum desem yalan olur. ama okuduğum her yazıdan keyif aldım, bişeler öğrendim, yeri geldi bişeler paylaştım... güzel bu blog ya, seviyorum. seviyoruz. nice 2 senelere.

bandım suyuna bi ekmek ;)

Unknown dedi ki...

1 sene once nbakolik de reklamini gormustum o gundur bu gundur cogu yaziyi okudum...
Ellerinize saglik.

erbo dedi ki...

2 Yetmez 22'lerde de cevaplayacağız bu postu.:) Benim gibi yeşil sevmeyen adamı da salata sever yaptınız...Cenky - Ozhano, burası artık sadece bir blog değil zaten benim için dost mekanı...Herşey için elinize sağlık...

Adsız dedi ki...

Erbo ne diyorsun, 22 mi!?! Düşünsenize Cenky, ben Prof.Dr. olmuşuz hala buralarda yazıyoruz. Sınavları cobansalata üzerinden yapıyormuşuz uzaktan eğitim hesabı :D. Cenky hayattan, nba'den yazar o gülen gözleriyle, bense acayip acayip maç yazıları yazarım. Ondan sonra kendi yazdığım yazıya kendim eleştiri getirim. Cenky bana güler. Yapmadığım şey değil. Aziz Yıldırım o zaman da zaten başkan olur. Adnan Polat kongreyi toplamaya çalışır, liseliler onu indirmeye çalışır. Demirören Antep'ten Tsubasa'yı alır 20 milyon euro'ya. Taraftar da yeter artık yerine imdat diye bağırır. Neyse ben yine de büyük konuşmayayım. Olur mu olur.

alengir dedi ki...

Nice bir sürü şeylere

Cenky dedi ki...

Doğumgünümüzü başta kutlayan, sonra kutlamayan herkese sonsuz teşekkürler. Bugün bu kadar okunan, tanınan bir blogsa Çoban Salata sizlerin paylaşımı sayesinde. Burada kurulan dostlukların daha da ilerleyip hiç bitmemesi dileğiyle...

volkanbk3 dedi ki...

geçen yıldı bir teknoloji dergisinde internet trendleri hakkında bir yazı ve grafik vardı. bloglar 5-10 yıl içinde yok olacakmış... yerine yeni trendler gelecekmiş... =)
öyle olursa kendi dergimizi-gazetemizi çıkarırız futbolun salatası olarak =D